Τουλούμης: «Για μένα είναι ήρωες»

toyloymis_giorgosΔυόμιση μήνες μετά, η Γέφυρα γνώρισε την ήττα στην Ξάνθη από την Ασπίδα. Ο προπονητής της ομάδος Γιώργος Τουλούμης αμέσως μετά τον αγώνα μίλησε στα «ΝΕΑ ΦΙΛΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ Κ.Σ ΓΕΦΥΡΑΣ», αναφέρθηκε σε μία κακή μέρα, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την κακή διαιτησία του αγώνα.
«Ο αγώνας τελείωσε η ομάδα μας έχασε αλλά δεν χάσαμε σχεδόν τίποτα μετά και την αναπάντεχη ήττα της ΧΑΝΘ μέσα στην έδρα της.
Μπορεί η ομάδα μας να μην βρέθηκε σε καλή μέρα αλλά έχουν όλο το δικαίωμα αυτό οι παίκτες μας -της μιάς κακής μέρας -γιατί για μένα είναι ήρωες πού με ένα τέτοιο ρόστερ πού έχει η ομάδα κατάφεραν να φθάσουν μέχρις εδώ και να είναι σχεδόν από την αρχή του πρωταθλήματος στην κορυφή της βαθμολογίας….

Αξίζουν χίλια μπράβο και συγχαρητήρια σ`αυτούς τους παίκτες πού χωρίς πολλές επιλογές και βοήθειες από τον πάγκο κατάφεραν το ακατόρθωτο.
Δεν το συνηθίζω αλλά θα σταθώ λίγο και στους διαιτητές πού έβαλαν λίγο το χεράκι τους και φρενάρισαν κατά ένα μέρος την ομάδα….τρία φάουλ από το πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα στον σέντερ μας Τολιόπουλο και ντισκαλιφιέ στο πρώτο πεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου στον βασικό μας παίκτη Μπίσκα..

Κοιτάμε μπροστά και την Κυριακή με την ΧΑΝΘ μέσα στην έδρα μας πρέπει να καθαρίσουμε την άνοδο μας στην Β` εθνική κατηγορία.
Επίσης, θα σταθώ στον υπέροχο κόσμο μας που δεν μας άφησε ποτέ μόνους και ήταν παρών και στην Ξάνθη».