Τουλούμης: «Οι παίκτες μου βάζουν πάνω από όλα την ομάδα»

Μία σπουδαία νίκη πήρε η Γέφυρα απέναντι στον Χαρίλαο Τρικούπη και ο Γιώργος Τουλούμης στις δηλώσεις του τόνισε πως οι παίκτες του βάζουν την ομάδα τους πάνω από το εγώ τους, ενώ αναφέρθηκε και στους Μπίσκα και Βογιατζή που αγωνίστηκαν παρότι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών.

«Οι παίκτες μου βάζουν πάνω από όλα την ομάδα και μετά τον εαυτό τους, δεν διστάζουν να βάλουν τα σώματα τους μέσα στο παιχνίδι και με την νοοτροπία την καλή που έχει η διοίκηση πιστεύω αυτά όλα μας έχουν κάνει να παίζουμε με τόσο πάθος και να βγάζουμε ενέργεια και με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ομάδα.
Παρά τα προβλήματα που είχαμε τον τελευταίο μήνα με τραυματισμούς τιμωρίες πένθος βρήκαμε τα αποθέματα και παίξαμε τόσο καλά.
 
Θα σταθούμε και στον αρχηγό της ομάδος τον Δημήτρη Μπίσκα που πάρα το μεγάλο του πρόβλημα μπήκε μέσα στο παρκέ τα έδωσε όλα και ήταν από τους διακριθέντες και συντελεστές αυτής της νίκης.
Δεν θα παραλείψουμε και τον Δημήτρη Βογιατζή που στην κυριολεξία με ένα πόδι μπήκε στο παρκέ και τα λίγα λεπτά πού έπαιξε ήταν καθοριστικά με το τρίποντο που έβαλε».
Πηγή: ksgefyras.blogspot.gr