Τουλούμης: «Πήγαμε στη βρύση και δεν ήπιαμε νερό»

Η Χαλκηδόνα έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο Αγρίνιο γνώρισε την ήττα στο τέλος με τρίποντο του Μήτσου. Ο Γιώργος Τουλούμης αλλά και ο Τάσος Παναγιώτου μίλησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης για το παιχνίδι.

Ο προπονητής της Χαλκηδόνας, Γιώργος Τουλούμης ανέφερε. «Η ομάδα είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Ηρθα στην ομάδα και όποιες ελπίδες, αυτές τις λίγες που έχουμε, μήπως μπορέσουμε να σωθούμε. Εκτός αυτού να παίξουμε και καλό μπάσκετ και όσο μπορούμε να τελειώσουμε τη χρονιά καλά. Για να σωθεί η ομάδα πρέπει να κάνει μεγάλες νίκες. Προσπαθήσαμε να κάνουμε μία μεγάλη νίκη, η οποία θα μας έδινε τα…φτερά για τη συνέχεια. Παίξαμε καλά, κρατήσαμε την ομάδα σε ένα χαμηλό, γιατί ξέραμε ότι τελευταία αποτελέσματα ήταν θετικά μέσα έξω και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το σκορ όσο μπορούμε χαμηλά.

Η ομάδα φαινόταν ότι πήγαινε για μία μεγάλη νίκη γιατί να κερδίσεις με πέντε πόντους να θέλει ένα λεπτό και να έχεις την κατοχή, σίγουρα πιστέψαμε ότι μπορούμε να πάρουμε το ματς, αλλά εκεί πάνω κάναμε δύο λάθη στην περιφέρεια, μας έκλεψαν τη μπάλα ισοφαρίζοντας στο παιχνίδι και στο τέλος φάγαμε και το τρίποντο. Τα παιδιά έκαναν φοβερή προσπάθεια, αλλά πήγαμε στη βρύση και δεν ήπιαμε νερό».

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις.