Τουρνουά «3 με 3» στην Αγορά του Ολυμπιακού Σταδίου

Το διήμερο 8 και 9 Δεκεμβρίου, η ΕΟΚ σε συνεργασία με το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Β’ Αθήνας διοργανώνουν τουρνουά «3 με 3» στην Αγορά του Ολυμπιακού Σταδίου με τη συμμετοχή μαθητών πέμπτης και έκτης Δημοτικού (αγόρια και κορίτσια).

Το τουρνουά αυτό είναι μια αρχή συνεργασίας της ΕΟΚ με το Γραφείο Φυσικής Αγωγής, συνεργασία που θα προωθήσει τους κοινούς στόχους των δύο θεσμικών φορέων με αντικείμενο την προσέλκυση και διάδοση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης σε παιδιά του Δημοτικού.

Το τουρνουά «3 με 3» κεντρικός αναπτυξιακός θεσμός της ΕΟΚ έχει πολύχρονη ιστορική διαδρομή στο άθλημα που ξεκίνησε το 1994 με αποτελέσματα που έχουν συμβάλει καθοριστικά στη μαζικοποίηση και την ανάπτυξη του αθλήματος έτσι ώστε η ελληνική καλαθοσφαίριση να αναδειχθεί σε πρωταγωνιστική δύναμη στο διεθνή χώρο.

Για Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου έχουν δηλώσει συμμετοχή μαθητές από τα παρακάτω Δημοτικά σχολεία: 2ο Ν.Ιωνίας, 2ο Πεύκης, 5ο Ηρακλείου, 4ο Αγ.Παρασκευής, 1ο Παπάγου, 7ο Μεταμόρφωσης, 1ο Ν.Ερυθραίας, 7ο Χαλανδρίου, Ελληνογαλλική, 8ο Αγ.Παρασκευής, 11ο Χαλανδρίου, 2ο Κηφισιάς, 4ο Χαλανδρίου, Ουρσουλίνες, 1ο Ψυχικού, 10ο Αγ.Παρασκευής.

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου θα πάρουν μέρος τα Δημοτικά: 3ο Πεύκης, 10 Χαλανδρίου, Ελληνική Παιδεία Ηρακλείου, 2ο Χαλανδρίου, 7ο Αγ. Παρασκευής, 2ο Μελισσίων, 7ο Νέας Ιωνίας, 1ο Ν.Ψυχικού, 11ο Αγ.Παρασκευής, Ιόνιος Σχολή, 3ο Βριλισίων, Μωραϊτη.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις εννέα το πρωί.