Τουρνουά μπάσκετ “Ευ αγωνίζεσθαι” στο Αγρίνιο…

Ευκαιρία για… μπασκετική δράση θα έχουν οι φίλοι του αθλήματος στο Αγρίνιο στη διάρκεια του τουρνουά μπάσκετ “Ευ Αγωνίζεσθαι” το οποίο θα διεξαθχεί στην πόλη το διήμερο 4 και 5 του Γενάρη. Στο ΔΑΚ του Αγρινίου οι τέσσερις ομάδες της πόλης, η ΓΕΑ, ο Παναιτωλικός κι ο ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος που αγωνίζονται στην Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ και η Α.Λ.Φ.Α. 93 που συμμετέχει στη Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ, θα ξεδιπλώσουν το πάθος και τη διάθεσή τους, στοχεύοντας να υπενθυμίσουν παράλληλα και την αξία του “Ευ Αγωνίζεσθαι”.

Το πρόγραμμα του τουρνουά – το οποίο στο Αγρίνιο θέλουν να μετατρέψουν σε θεσμό – θα ξεκινήσει την Παρασκευή 4/1 με τις αναμετρήσεις ΑΛΦΑ 93 – ΦΙΜΠΑ Πήγασος και ΓΕΑ – Παναιτωλικός, ενώ το Σάββατο 5/1 θα διεξαχθεί ο τελικός των ηττημένων κι ο μεγάλος τελικός. Στην ανάπαυλα μεταξύ των δύο αναμετρήσεων θα υπάρξει αγώνας επίλεκτων νέων της ΕΣΚΑΒΔΕ (παίκτες γεννημένοι το 1999, 2000 και 2001), πριν την έναρξη του τελικού θα διεξαχθεί διαγωνισμός τριπόντων, ενώ στο ημίχρονο θα υπάρξει διαγωνισμός καρφωμάτων!
Οι φίλοι του μπάσκετ στο Αγρίνιο θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το τουρνουά δίχως να χρειαστεί να βάλουν το… χέρι στην τσέπη, καθώς η είσοδος θα είναι ελεύθερη