Τουρνουά παίδων διοργανώνει ο Πανελευσινιακός

Τη διεξαγωγή χριστουγεννιάτικου τουρνουά παίδων για την επόμενη εβδομάδα (28 και 29 Δεκεμβρίου) ανακοίνωσε ο Πανελευσινιακός μέσω του επίσημου σάιτ του. Η ομάδα της Ελευσίνας θα διαθέσει τα έσοδα του τουρνουά στους απεργούς της Ελληνικής Χαλυβουργίας και των οικογενειών τους, ενώ παράλληλα έκανε και τις ευχές της για τις εορταστικές ημέρες που διανύουμε…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανελευσινιακού:

«Ο Πανελευσινιακός Α.Ο. Καλαθοσφαίρισης με τη ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς δίνει μπασκετική νότα στο κλίμα των ημερών, με κοινωνικό μήνυμα, διοργανώνοντας τουρνουά παίδων υπό την αιγίδα του Δήμου Ελευσίνας. Το τουρνουά θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28/12 και την Πέμπτη 29/12 στο κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Δασκαλάκης» με τη συμμετοχή των ομάδων παίδων του Πανελευσινιακού, του Ολυμπιακού Πειραιά, της Ιεράπετρας και Εθνικής Παμπαίδων.

Το πρόγραμμα των αγώνων θα είναι ως εξής:

Τετάρτη 28/12

17.00 Ολυμπιακός – Ιεράπετρα
19.30 Πανελευσινιακός – Εθνική Παμπαίδων

Πέμπτη 29/12

17:30 Μικρός τελικός
19:30 Τελικός

Στα πλαίσια του τουρνουά θα υπάρξει ταμείο για την ενίσχυση των παιδιών των απεργών της Ελληνικής Χαλυβουργίας.

Επίσης την Πέμπτη 29/12 στις 18.30 η ανδρική ομάδα του Πανελευσινιακού θα βρίσκεται στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Ελευσίνας στην πλατεία Ηρώων της πόλης και θα μοιράσει μπάλες στα παιδιά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελευσινιακού εύχεται Καλά Χριστούγεννα και οι Εορτές να είναι πραγματικές ημέρες Αγάπης!».