Τουρνουά “3 με 3” σε Καλαμάτα, Αμπελόκηπους

Στην Καλαμάτα και στους Αμπελόκηπους συνεχίστηκαν τα τουρνουά “3 με 3” της ΕΟΚ το περασμένο Σαββατοκύριακο. Στο τουρνουά της Καλαμάτας συμμετείχαν συνολικά 744 παιδιά (616 αγόρια και 128 κορίτσια), ενώ στην Καλαμάτα παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές στους νικητές των διαγωνισμών και στις πρωταθλήτριες ομάδες του τουρνουά το μέλος Δ.Σ. ΕΟΚ και πρόεδρος ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Γιάννης Κουτραφούρης, το μέλος Δ.Σ. ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Νικήτας Βεργινάδης, οι περιφερειακοί προπονητές Δημήτρης Αβδάλας και Σπύρος Ψυχογιός, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου Κυριάκος Ταβουλαρέας, το μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Χρήστος Πολιτόπουλος και ο πρόεδρος του ΑΟ Καλαμάτα ’80 Απόστολος Τσόπελος.

Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκαν οι: Νεφέλη Κοσμά (Δημοτικό) και Τάκης Σταθάς (Γυμνάσιο-Λύκειο). Στο διαγωνισμό Τριών Πόντων νικητές αναδείχθηκαν οι: Παναγιώτης Καβουρίνος (Δημοτικό) και Φίλιππος Κλεφτογιάννης (Γυμνάσιο-Λύκειο). Συμμετείχαν 328 αγόρια και 32 κορίτσια.

Στους Αμπελόκηπους παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Τριαντ. Πουρσανίδης και ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Καραλιόπουλος. Νικητής στο διαγωνισμό Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκε ο Ανδρέας Κάπαι ενώ στο διαγωνισμό Τριών Πόντων νικήτρια αναδείχθηκε η Σοφία Θωμά. Συμμετείχαν 288 αγόρια και 96 κορίτσια.

Η CHAMPION, η MOLTEN και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.