Τουρνουά «3 με 3» σε Κω και Ωραιόκαστρο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που πέρασε το Τουρνουά «3 με 3» στην Κω και στο Ωραιόκαστρο. Στο τουρνουά συμμετείχαν 408 παιδιά (334 αγόρια και 64 κορίτσια).

Στο Ωραιόκαστρο παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Δημήτρης Σαραμάνδος, ο υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου Χαράλαμπος Παπακώστας και ο πρόεδρος του Κεραυνού Ωραιοκάστρου Ιωάννης Φωτιάδης. Νικητής του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Σουλούκος, ενώ στο διαγωνισμό Τριών Πόντων νικητής αναδείχθηκε ο Αριστοτέλης Μερτζανόπουλος.

Στην Κω παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές οι εκπρόσωποι του Δήμου Γιάννης Καπερώνης και Γιώργος Ανδρογιώργης και εκπρόσωποι των τοπικών αθλητικών σωματείων ΑΣ Ιπποκράτης, ΑΕ Δικαίου και Ηρακλής 2000.

Νικητές στο διαγωνισμό Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκαν οι: Δημήτρης Χατζηπηλιώτης (Δημοιτικό) και Βασίλης Χατζησταμάτης (Γυμνάσιο-Λύκειο). Στον διαγωνισμό Τριών Πόντων νικητές αναδείχθηκαν οι: Γιάννης Χατζηπηλιώτης (Δημοτικό) και Βασίλης Χατζησταμάτης (Γυμνάσιο-Λύκειο).

Παρόντες στους διαγωνισμούς ήταν οι προπονητές κλιμακίων Δημήτρης Τζουμάκας και Γιάννης Παπούλης.

Η CHAMPION, η MOLTEN και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.