Τουρνουά «3 με 3» σε Περαία και Βαθύ Σάμου

Στο Βαθύ Σάμου και στην Περαία φιλοξενήθηκαν με επιτυχία το Σαββατοκύριακο 22-23 Σεπτεμβρίου 2012 τα Τουρνουά «3 με 3».

Στο τουρνουά στο Βαθύ Σάμου συμμετείχαν συνολικά 178 παιδιά (162 αγόρια και 16 κορίτσια). Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκαν ο Δημήτρης Τζιβεργιώτης (Δημοτικό) και ο Γιώργος Καριώτογλου (Γυμνάσιο – Λύκειο). Στο διαγωνισμό Τριών Πόντων νικητές ήταν οι Ντενίς Ακουλι (Δημοτικό) και Βασίλης Γραμματικός και Ηλίας Πολυέζος (Γυμνάσιο – Λύκειο). Το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος της ΤΕ Σάμου Γιάννης Δρίλλιας και μέλη του ΔΣ και ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του ΔΟΝΑ Σάμου Νίκος Τριανταφύλλου οι οποίοι έκαναν και τις απονομές.

Στο τουρνουά της Περαίας συμμετείχαν συνολικά 224 παιδιά (192 αγόρια και 32 κορίτσια). Νικητής του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκε Στέλιος Βασιλείου, ενώ στο διαγωνισμό Τριών Πόντων νικητής αναδείχθηκε ο Ιωάννης Μπιτσακτσής. Παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ΔΗΠΠΑΚΥΘ Ιωάννης Τσακμάκος και άλλοι τοπικοί παράγοντες που έκαναν και τις απονομές.

Η CHAMPION, η SPALDING και η AVIS, συμπαραστάτες στην προσπάθεια της ΕΟΚ για ανάπτυξη του αθλήματος της  αλαθοσφαίρισης, επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή, όσο και για τις νίκες τους, στους διαγωνισμούς που διεξάγονται.