katsikaris fotisΗ ανακοίνωση απ’ την ΕΟΚ του νέου ομοσπονδιακού προπονητή ακόμη… αναμένεται, αν και έχει διαρρεύσει εδώ και κάμποσο καιρό ότι ο Φώτης Κατσικάρης έχει πάρει το χρίσμα. Παρότι, όμως η ΕΟΚ τα έχει βρει σε όλα με τον Έλληνα προπονητή, δεν έχει προχωρήσει ακόμη στην ανακοίνωση της συνεργασίας, διότι δεν έχει τελειώσει ακόμη τα… διαδικαστικά με τον Αντρέα Τρινκιέρι.

Κατά συνέπεια η ανακοίνωση απ’ την ομοσπονδία μπορεί ακόμη να αναμένεται, όμως η ΕΣΚΑΝΑ φρόντισε να την… προλάβει! Κι αυτό διότι έχει ανεβάσει στο site της ευχές στον Φώτη Κατσικάρη για καλή επιτυχία με τα γαλανόλευκα!

Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑΝΑ αναφέρει: “Η ΕΣΚΑΝΑ πριν πέντε χρόνια είχε τιμήσει τον Φώτη Κατσικάρη σαν ένα εκ των κορυφαίων ελληνων προπονητών στην πρωτοχρονιάτικη πίτα του 2009 , Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και ο Φώτης Κατσικάρης θα είναι όπως όλα δείχνουν ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας . Ο πρόεδρος κ. Παλάτος και το ΔΣ της ¨Ενωσης εύχονται στον αξιόλογο τεχνικό καλή επιτυχία και επιτυχίες με τα γαλανόλευκα”.