«Του χρόνου πρωταγωνιστές»

Τον απολογισμό μιας δύσκολης αλλά επιτυχημένης χρονιάς έκανε το Δ.Σ. της Νήαρ Ηστ στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τελείωσε και η φετινή μπασκετικη χρονιά για την ομάδα μας.

Μια χρονιά με το θετικό, μέσα σε ένα τόσο δύσκολο εξωτερικό περιβάλλον όσο αφορά τα οικονομικά, να είναι ότι η ομάδα μας παρέμεινε στην κατηγορία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους του φιλάθλους μας που κάθε Κυριακή έδιναν ρυθμό στο παιχνίδι, στους παίχτες μας που σε μια τόσο δύσκολη κατηγορία κατάφεραν και έκαναν αυτό που πρέπει και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προπονητικο τιμ με τους κύριους Καλαμαρα και Μαγουλά που υπό την καθοδήγηση του πολυνίκη και έμπειρου προπονητή κύριου Καρνεση Τολη πετύχανε τον στόχο τους.

Τέλος καλό όλα καλά και τώρα από την πλευρά μας η διοίκηση σε συνεργασία με το προπονητικο τιμ σχεδιάζουμε την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Ξεκινώντας ήδη με τα ειδικά προγράμματα προπονήσεων σε παίχτες κάτω των 22 από όπου θα ξεχωρίσουν οι 4 που θα πλαισιώσουν την δωδεκάδα στην επόμενη περίοδο.

Αλλά και με στόχο την ανάδειξη νέων ταλέντων από την γειτονια μας που θα αποτελέσουν στο μέλλον τον βασικό κορμό της ομάδας μας. Αυτά όλα σε συνδυασμό με την παραμονή κάποιων παιχτών από την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε και με την προσθήκη έμπειρων παιχτών. Έτσι πιστεύουμε στην επόμενη αγωνιστική να είμαστε πρωταγωνιστές και γιατί όχι να βάλουμε το πήχη λίγο πιο ψηλά.

Τόσο ψηλά όσο αρμόζει το όνομα και η ιστορία της ΝΗΑΡ ΗΣΤ

Η διοίκηση θα είναι δίπλα στην ομάδα και σε αυτήν την περίοδο και θα προσπαθεί πάντα για το καλύτερο

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

ΧΑΜΑΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.».