Τούλης: “Θέλουμε την πρώτη θέση στους αγώνες κατάταξης”

Δάσκαλε που δίδασκες και τον λόγο σου εκράτεις …. φαίνεται πως ψέλλισε ο Μανόλης Δημητριάδης στον επί χρόνια κόουτς  και πιστό του συνεργάτη  Νίκο Τούλι, κατά την αποχώρηση του από τον πάγκο Ηρακλείου. Με αυτή του την κίνηση ευελπιστούσε πως ο έμπιστος άνθρωπος του θα στηρίξει τον πολυαγαπημένο του σύλλογο στις δύσκολες ψυχολογικά ώρες που περνά μετά την ήττα από το Φιλαθλητικό και την αποχώρηση του. Κάτι το οποίο έκανε ο μέχρι πρότινος συνεργάτης, του κρητικού κόουτς, με τη διοίκηση να τον χρίζει ήδη μαζί με τον κ. Ράλλη, καπετάνιο στο “μπλε” καράβι.

Έτσι μετά από 13 ολόκληρα χρόνια αποχής, ο Νίκος Τούλης αποφάσισε να… ξαραχνιάσει τα διπλώματα του προσθέτοντας και άλλους αγώνες στους 546 της καριέρα του ως τεχνικός. Ο ίδιος μάλιστα, ευελπιστεί να αυξήσει το ποσοστό των θετικών αποτελεσμάτων κατά  τρία παιχνίδια στα μπαράζ που ακολουθούν, ώστε να διαμορφώσει το σύνολο των θριάμβων του σε 398.

Επίσης στοχεύει στην αναπτέρωση του ηθικού των παικτών για τους αγώνες, ενώ σε εγρήγορση έβαλε και το τεχνικό τιμ, το οποίο ψάχνει στοιχεία για τους αντιπάλους, ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι απέναντι σε Αμπελώνα, Ανατόλια και Έσπερο.

Τα λεγόμενα του ο νέου προπονητή των κρητικών αμέσως μετάτην ανάθεση του:

«Ολοι πρέπει να αφήσουμε στην άκρη το ματς με τον Φιλαθλητικό και να κοιτάξουμε τους αγώνες κατάταξης.Θέλουμε την πρώτη θέση, η οποία μπορεί να μας οδηγήσει στη Β’ Εθνική. Δηλαδή να κερδίσουμε αυτό που χάσαμε», τόνισε στους παίκτες ο πολυνίκης Ηρακλειώτης προπονητής . «Θα συνεργαστούμε όλοι μαζί αυτές τις μέρες για το καλό της ομάδας. Η διοίκηση μου πρότεινε να καθίσω στον πάγκο και εγώ δεν μπορούσα να αρνηθώ μια και δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Μαζί με τον κ. Ράλλη θα οδηγήσουμε την ομάδα στους αγώνες και ελπίζω να πάρουμε την πρώτη θέση».

(πηγή: patris.gr)