Το «Αλεξάνδρειο» γέμισε… Περιστέρια

Στις πρώτες τρεις αγωνιστικές μέρες του Κυπέλλου Ανδρών, δεν είδαμε κάποιο μεγάλο ντέρμπι. Εκπλήξεις είχαμε αλλά το μεγάλο παιχνίδι…. απουσίαζε. Όχι όμως και στην δεύτερη φάση της δεύτερης αγωνιστικής του θεσμού καθώς στις 18:00 στο «Αλεξάνδρειο» της Θεσσαλονλικης (ένα υπάρχει όλο κι όλο) ο Άρης φιλοξενεί το Περιστέρι.

Η ομάδα του Σαρόν Ντρούκερ ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της μόλις την περασμένη Τετάρτη όταν και στις Σέρρες είχε επικρατήσει των τοπικών και μαχητικών Ικάρων με 80-61. Ίδια μέρα ρίχτηκε στην μάχη και η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη η οποία έδειξε έτοιμη καθώς… συνέτριψε την ΑΕΚ μέσα στο Ελληνικό με 87-57. Τώρα ήρθε η ώρα να τα βγάλουν πέρα οι δύο τους με τους προπονητές των δύο ομάδων να έχουν όλους τους παίκτες στην διάθεση τους.

Στα υπόλοιπά παιχνίδια, ο Αμύντας Δάφνης θα επιδιώξει να κάνει τη δεύτερη σερί έκπληξη απέναντι στον Ικαρο Καλλιθέας. Ο Κώστας Σορώτος δεν θα έχει στα διάθεσή του τον Κώστα Βαρδαβά, αντίθετα με τον Αρη Λυκογιάννη που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Τέλος, το Πέραμα υποδέχεται τον Πανιώνιο σ΄ ένα παιχνίδι που ο Ντίνος Καλαμπάκος έχει την ευκαιρία να τεστάρει τους παίκτες του.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή (26/9) με το παιχνίδι του Ερμή Λαγκαδά κόντρα στον Αρκαδικό.

Το πρόγραμμα:
Aρης – Περιστέρι (Αλεξάνδρειο, 18:00, ΕΤ1)
Πέραμα – Πανιώνιος (Πέραμα, 18:00)
Αμύντας Δάφνης – Ικάρος Καλλιθέας (Υμηττού, 18:00)

Κυριακή 26/9
Ερμής Λαγκαδά – Αρκαδικός (Λαγκαδά, 17:00)