Το Αίολος Αστακού –Καστοριά «κλέβει» την παράσταση!

rim_skyΓια κάποιους το «13» μπορεί να μην φέρνει στο μυαλό τους τύχη ή κάτι σχετικό κάποιοι άλλοι όμως το επιθυμούν και το διεκδικούν. Ακριβώς σ’ αυτή τη κατηγορία είναι η ΑΕΛ η οποία στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής θα προσπαθήσει να πετύχει την δέκατη τρίτη της νίκη παραμένοντας μόνη πρώτη και στον «δρόμο» της γιαυτό θα βρεθεί η Μεταμόρφωση Βόλου.

Το παιχνίδι που «κλέβει» όμως την παράσταση είναι το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον δεύτερο Αίολο Αστακού και την τρίτη Καστοριά στην έδρα του πρώτου. Αμφότερες άρχισαν το 2015 με νίκες και με τον ίδιο τρόπο θέλουν να τον συνεχίσουν.

Ο Πρωτέας φιλοδοξεί να συνεχίσει το ίδιο νικηφόρα όπως άρχισε τη νέα χρονιά και θα προσπαθήσει να το κάνει αυτό κόντρα στην Μελίκη ενώ αντίθετα στις νίκες θα κάνουν ότι μπορούν για να επιστρέψουν Ηρακλής και Διόσκουροι Κοζάνης απέναντι σε Αγρίνιο και Έδεσσα αντίστοιχα.

Μια ανάσα βαθμολογική αναζητούν Νίκη Βόλου και Σιάτιστα ώστε να ξεφύγουν από ενδεχόμενες περιπέτειες αλλά μετά το τέλος του μεταξύ τους αγώνα μόνο ένας εκ των δύο θα χαμογελάσει κάτι που ελπίζει να πετύχει και η Καρδίτσα στο παιχνίδι της με την Βόνιτσα.

Οι αγώνες της 13ης αγωνιστικής είναι:
ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΜΕΛΙΚΗ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΑΓΡΙΝΙΟ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΒΟΝΙΤΣΑ
ΑΕΛ – ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΣΙΑΤΙΣΤΑ
ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ – ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ