ermis agiasΤο πλήρωμα του χρόνου έφτασε για τον Αρη Αργυρούλη και τον Ερμή Αγιάς καθώς οι δρόμοι τους έπειτα από 19 χρόνια θα χωριστούν. Ο αθλητής του Ερμη, στο κυριακάτικο παιχνίδι της ομάδα κόντρα στον Αριστοτέλη Φλώρινας θα παίζει το τελευταίο του παιχνίδι καθώς θα «κρεμάσει» τα παπούτσια του. 

Αναλυτικά:

«Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα καθώς μετά από 19 ολόκληρα χρόνια και αμέτρητους αγώνες με την φανέλα του Ερμή Αγιάς, ήρθε η στιγμή να πω το μεγάλο αντίο. Από την αρχή κιόλας της χρονιάς είχα ενημερώσει την διοίκηση και τους συμπαίκτες, ότι μετά το πέρας της αγωνιστικής περιόδου θα αποχωρήσω και πλέον αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όσους με υποστήριζαν όλα αυτά τα χρόνια. Πρώτα από όλους τον κόσμο της Αγιάς όπου έλαβα απέραντη αγάπη, ίσως παραπάνω από όσο περίμενακαι αυτό είναι σίγουρα κάτι που το εκτιμώ και με χαροποιεί. Όπως επίσης την οικογένεια μου που με στήριζε όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζει ακόμα να το κάνει. Φορώντας μια ζωή τη φανέλα του Ερμή, έζησα απίστευτες στιγμές με ανόδους, χαρές, λύπες, συγκινήσεις και παρά τις όποιες δυσκολίες που αντιμετώπισα ειδικά στα πρώτα μου χρόνια, ΠΟΤΕ μου δεν σκέφτηκα να εγκαταλείψω και να φύγω. Αντιθέτως, έδινα κάθε φορά τον καλύτερό μου εαυτό και αγωνιζόμουν πάντα με ζήλο και αφοσίωση σαν να είναι η τελευταία μου φορά. Τα τελευταία πέντε χρόνια η πορεία της ομάδας είναι πέρα ως πέρα εξωπραγματική και ήμουν από τους πρώτους που πίστεψε στο όραμα του πρόεδρου Θοδωρή Ριζούλη και του προπονητή Γρηγόρη Γιασάρη, για τη δημιουργία μιας ομάδας με υψηλές βλέψεις και προοπτικές για το μέλλον. Τους ευχαριστώ βαθύτατα για την ευκαιρία που μου έδωσαν και είμαι περήφανος που συνέβαλα σε αυτό.

Το πλήρωμα όμως του χρόνου πλέον έφτασε και πιστεύω είναι η κατάλληλη στιγμή για να πω το δύσκολο αντίο. Το Σάββατο με νίκη εξασφαλίζουμε και μαθηματικά την άνοδο για την Β’ Εθνική και νομίζω είναι ο ιδανικότερος τρόπος να αποχωρήσω με ψηλά το κεφάλι. Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του αλλά ένα ακόμα πιο όμορφο έρχεται. Όπως είναι γνωστό, η αγάπη μου προς τον σύλλογο είναι τεράστια και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Έτσι θα παραμείνω στην ομάδα της καρδιά μου αλλά σε διαφορετικό πόστο και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω στην δύσκολη συνέχεια που έπεται. Ένα είναι το σίγουρο… ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ! »