Το αντίο του Παρασκευόπουλου κι ο νέος «τιμονιέρης»

paraskevopoulosΜετά από μία 10ετία στον Κρόνο Αγ. Δημητρίου ο Αλέκος Παρασκευόπουλος έκρινε ότι ήρθε η ώρα να κλείσει ο κύκλος του στην ομάδα και να δώσει το… τιμόνι της σε κάποιον άλλο. Ο μέχρι πρότινος «τιμονιέρης» του Κρόνου με ανακοίνωσή του ευχαριστεί όλους όσοι τον εμπιστεύθηκαν αυτά τα χρόνια στον σύλλογο, αλλά και δίνει ευχές στον διάδοχό του. Ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Παναγιώτης Σαββάτης, που αναβαθμίζεται απ’ το πόστο του στην παιδική ομάδα σ’ εκείνη της αντρικής!

Όσον αφορά την ανακοίνωση του Παρασκευόπουλου αναφέρει:
«Ένας κύκλος, που κράτησε 10 χρόνια εκ των οποίων τα 5 ήμουν πρώτος προπονητής στην αντρική ομάδα του Κρόνου, έκλεισε. Όσα ζήσαμε αυτά τα χρόνια -αγωνίες, χαρές, λύπες, νίκες, ήττες- ήταν αποτέλεσμα αγάπης και ψυχής.
Γιατί ο Κρόνος δεν ήταν για μένα απλώς μια ομάδα που έκανα τη δουλειά μου, ήταν μέρος του εαυτού μου. Νιώθω, λοιπόν, την ανάγκη να ευχαριστήσω αρχικά τον Τόλη Γερογιάννη που με οδήγησε στην οικογένεια του Κρόνου, τον Νίκο Χρυσόγελο και τον Νίκο Κότσιαρη. Τους προέδρους κ τα Δ/Σ του συλλόγου που τόσα χρόνια με εμπιστεύτηκαν.
Επίσης ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, ιδιαιτέρως τον Ηλία Φέρτη για την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και όλους τους παίχτες μου που «ανέχτηκαν» τις επίμονες προπονήσεις μου.
Μα κυρίως θέλω να ευχαριστήσω τον Λάζαρο Καζαντζίδη, την αείμνηστη σύζυγο του -Τζίνα- και τον Γαβρίλο Απέργη που σε μένα «είδαν» κάτι παραπάνω. Με πήραν έτσι από τα ανοιχτά γήπεδα κ με έβαλαν στη Γ Εθνική κατηγορία.
Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο σύλλογο από εδώ και πέρα όπως και στον προπονητή που θα με διαδεχτεί».