Το γλέντησαν μέχρι… πρωίας στη Βόνιτσα!

Η επιστροφή στη Γ’ εθνική γιορτάστηκε δεόντως απ’ την ομάδα της Βόνιτσας με μία φιέστα αντάξια της προσπάθειας που κατέβαλε ο σύλλογος όλη τη χρονιά. Στο κλειστό της πόλης στήθηκε γιορτή το απόγευμα του Σαββάτου, με το… μενού να περιλαμβάνει και αγώνα μεταξύ της πρωταθλήτριας ομάδας με αντίπαλους ομάδα που συγκρότησαν παλαίμαχοι αθλητές του Α.Ο.Βόνιτσας, με το ΔΣ του συλλόγου να ευχαριστεί τους παλαιμάχους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό.

Ο λόγος γις τους παλαίμαχους Κώστα Κούρτη, Γιώργο Τσιλιγιάννη, Λάμπρο Αρίδα, Νίκο Μάρη, Κώστα Μπαλάσκα, Παναγιώτη Τζεφριό,  Παναγιώτη Βασιλάκο, Ντίνο Νικάκη, Μάκη Κούτσικο, Κώστα Βασιλάκο, Σοφοκλή Καρναβά και Μάκη Προδρομίτη, που αντιμετώπισαν σε δύο 10λεπτα τους πρωταθλητές ΕΣΚΑΒΔΕ με το σκορ στο τέλος να βρίσκει τις ομάδες ισόπαλες με 46-46. Στο τέλος του ματς ο παλιό πρόεδρος του συλλόγου Θωμάς Σιώζο απένειμε τιμητικά διπλώματα στους συμμετέχοντες παλαίμαχους αθλητές, με τη στιγμή αυτή να είναι συγκινιτική για όλους.

Στη συνέχεια σε μια πραγματικά εκπληκτική  ατμόσφαιρα που δημίουργησαν οι φίλαθλοι της ομάδας της Βόνιτσας έγινε η παρούσίαση των αθλητών, οι οποίοι εισέρχονταν στον αγωνιστικό χώρο με την ανακοίνωση του ονόματός τους φορώντας τα χαρακτηριστικά μπλουζάκια που είχαν σχεδιαστεί γι αυτή τη στιγμή, ενώ ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. Κώστας Νικάκης μαζί με τον ταμία της Ένωσης Γιώργο Μπαστιά απένειμαν τα μετάλλια στους αθλητές ενώ παράλληλα ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας, Νίκος Σολδάτος απένειμε τιμητικές πλακέτες στους αθλητές, τον προπονητή και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο.Β.

Εν συνεχεία ο Κώστας Νικάκης με τον Δήμαρχο Νίκο Σολδάτο απένειμαν το κύπελλο στους δύο αρχηγούς της ομάδας Γιάννη Καραμπά και Αποστόλη Πέρλη οι οποίοι με τη σειρά τους κάλεσαν τους συμπαίχτες τους και το σήκωσαν όλοι μαζί  υπό τη μουσική υπόκρουση του γνωστού τραγουδιού των Queen : «We are the Champions». Το… μενού περιελάμβανε δεξίωση με άφθονο ψητό στους αθλητές και σε όσους φιλάθλους ή χορηγούς παρευρέθηκαν , ενώ το γλέντι αργά το βράδυ μεταφέρθηκε στην παραλία της Βόνιτσας και έληξε τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: aovonistas.gr