aiolos glentiΤο όνειρο έγινε πραγματικότητα. Οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς ανταμείφθηκαν και ο Αίολος Αστακού αποδείχτηκε συνεπής στο ραντεβού του με την ιστορία. Ο Μιχάλης Κουταλιανός και οι παίκτες του κατέκτησαν την πρωτιά στον βόρειο όμιλο της Β’ Εθνικής με το ασύλληπτο ρεκόρ 27-1 και πλέον άπαντες δρέπουν τους καρπούς αυτής της φοβερής διαδρομής. Το βράδυ της Κυριακής ήταν λογικό, λοιπόν, να γλεντήσουν με την ψυχή τους!

Άπαντες διασκέδασαν, χόρεψαν και τραγούδησαν στους ρυθμούς του Κώστα Καραφώτη και της Άννυς Μπακομιχάλη, ποτυ έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση. Στο παραλιακό “Ionio Club” παραβρέθηκαν περισσότερα από 400 άτομα, μεταξύ των οποίων σημαντικές προσωπικότητες του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, όπως: ο Δήμαρχος Ξηρομέρου, Ερωτόκριτος Γαλούνης, ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας, Γιώργος Αποστολάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Χριστίνα Σταρακά, o πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Αστακού, Νίκος Καλλισώρας και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βόνιτσας, Χρήστος Χασακής.
Μέσα σε αποθεωτικό κλίμα ο ισχυρός άνδρας της ομάδας και γενεσιουργός αιτία αυτής της διαδρομής με τις συνεχείς ανόδους, Απόστολος Πανταζής, ευχαρίστησε τους συντελεστές της νέας ανόδου, στάθηκε στο πόσο επιδρά πλέον ο Αίολος στην τοπική κοινωνία, ενώ δεν ξέχασε τον Αντώνη Κουγιανό και τον Δημήτρη Χατζή που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή.

aiolos glenti2Το “παρών” έδωσε φυσικά και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο. Οι αφανείς ήρωες αυτής της προσπάθειας, που “θυσίαζαν” αρκετές ώρες από τον προσωπικό τους χρόνο για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα να κατακτά την κορυφή. Πέραν του προέδρου, Απόστολου Ν. Πανταζή, πρόκειται για τους: Αλέξανδρο Φραίμη (Α’ αντιπρόεδρο), Κωνσταντίνο Κουντούρη (Β’ αντιπρόεδρο), Επαμεινώνδα Μπαρμπάνη (γενικό γραμματέα και εκπρόσωπο στην ΕΣΚΑΒΔΕ), Παναγιώτη Τσάρκο (ταμία), Απόστολο Γ. Πανταζή (ειδικό γραμματέα), Φάνη Παπαγεωργίου (έφορο), Νίκο Γιαννούλη (έφορο υλικού-υπεύθυνος ακαδημιών) και Χαράλαμπο Κακκαβά (μέλος του δ.σ. – υπεύθυνο ακαδημιών). 

Η συλλογική προσπάθεια έβαλε ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ των ονείρων, που ακόμα δεν έχει συμπληρωθεί και το μεγάλο ταξίδι συνεχίζεται με αισιοδοξία και θετική ενέργεια απ’ όλους τους συντελεστές. Ο Αίολος θα εξακολουθήσει να κάνει περήφανο ολόκληρο το Ξηρόμερο, όντας έτοιμος να ανταποκριθεί στη νέα μεγάλη πρόκληση που ακούει στ’ όνομα Α2!

aiolos glenti3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

aiolos glenti4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

aiolos glenti5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

aiolos glenti6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

aiolos glenti7