Το διπλό κέρδος και το “μπράβο” στον Γιαννούλη

Καλύτερο φινάλε στον πρώτο γύρο δεν θα μπορούσε να κάνει ο Δούκας. Η νεανική ομάδα των εκπαιδευτηρίων σημείωσε εμφατικό διπλό μέσα στη Χαλκίδα και ο Γιάννης Γιαννόπουλος δεν έκρυψε στο ased.gr ότι… «ήταν μια σημαντική νίκη που είχαμε πραγματικά ανάγκη… Η ομάδα μου είχε διάθεση, πάλεψε στην άμυνα, έβγαλε ενέργεια όπως είχε κάνει και στο ματς με την ΑΕΚ και το αποτέλεσμα την δικαίωσε».

Ο έμπειρος προπονητής στάθηκε επίσης σε τρεις παίκτες του, τον Ζακυνθινό, τον Φιλιππάκο και τον Γιαννούλη… «Εκτός των 2 βαθμών, σήμερα κερδίσαμε και κάτι περισσότερο. Κερδίσαμε δύο παίκτες που προσωπικά εκτιμώ και πιστεύω… Ο Ζακυνθινός έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση οργανώνοντας πολύ καλά την ομάδα σε άμυνα και επίθεση, ενώ ο Φιλιππάκος απέδειξε ότι έχει τις δυνατότητες να βοηθήσει τα μέγιστα την ανδρική ομάδα.

Επίσης, θα ήθελα να πω ένα “μπράβο” στον Γιαννούλη που έπαιξε χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμος. Η παρουσία του δημιουργεί αυτοπεποίθηση στην υπόλοιπη ομάδα και προσφέρει εμπειρία και σημαντικές λύσεις μέσα και στις δύο ρακέτες» υπογράμμισε ο Γιάννης Γιαννόπουλος.