Το δώρο των παικτών στον Οικονόμου

Pinakaki-doro-Oikonomou-ionikosΜια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον προπονητή του Ιωνικού Νικαίας Νίκο Οικονόμου στην σημερινή προπόνηση της ομάδας. Οι παίκτες του έδωσαν ένα δώρο που τον συγκίνησε ιδιαίτερα.

Ήταν μια κίνηση των αθλητών που φανερώνει τον μεγάλο σεβασμό που τρέφουν για τον προπονητή τους, με τον οποίο απολαμβάνουν έχοντας την αρωγή της διοίκησης του Ίωνα Βαρουξάκη που επιλύει κάθε ζήτημα που προκύπτει εν τη γενέσει του, μια πορεία μεγάλων προσδοκιών στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, λοιπόν, οι παίκτες παρέδωσαν το δώρο στον προπονητή τους που δεν έκρυβε την συγκίνηση του. Ήταν ένα πινακάκι στο οποίο σχεδιάζονται τα συστήματα της ομάδας από τον κόουτς την ώρα των αγώνων το οποίο στο κέντρο έγραφε Ιωνικός, είχε αφιέρωση στο Νίκο Οικονόμου που έλεγε «Οι παίκτες σου με αγάπη» και από την άλλη πλευρά έγραφε «Να είμαστε αυτοί που πρέπει».

Η ενέργεια αυτή των αθλητών του Ιωνικού αποκαλύπτει αν μη τι άλλο και ένα από τα μυστικά της πορείας της ομάδας που δεν είναι άλλο από το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει και τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη που εμπνέει ο προπονητής στους αθλητές του, οι οποίοι φροντίζουν να δίνουν το 100% σε κάθε αγώνα, προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι του συλλόγου.