Το ενδιαφέρον στον Αγιο Δημήτριο

basketball_sΈτσι όπως τις άφησε το 2014 παρέμειναν οι ομάδες του 2ου ομίλου νότου. Ή μήπως όχι;  Ολα θα αποκαλυφθούν στο πρώτο τεστ τους στο 2015 την Κυριακή (11/01).
Ματς που ξεχωρίζει για την 12η αγωνιστική είναι αυτό στον Άγιο Δημήτριο, όπου ο πρωτοπόρος Κρόνος φιλοξενεί τον Ίκαρο. Στόχος των γηπεδούχων να ξεχάσουν το τελευταίο παιχνίδι της περασμένης χρονιάς και να μπουν με το δεξί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του 2015.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα ματς σε Ρόδο και Αιγάλεω, με τους Πόλις και Εργοτέλη να πραγματοποιούν μακρινό ταξίδι με όνειρο το «διπλό».
Ίδιες βλέψεις όμως, έχουν και στην Πεύκη, μετά την αναζωογονητική αλλαγή στο τιμόνι της ομάδας. Γι’ αυτό το λόγο, οι παίκτες της αθηναϊκής ομάδας θα αφήσουν πίσω τους τη βαθμολογική διαφορά (2 πόντων) και θα πάνε ως την «αφιλόξενη» Θήβα με σκοπό, το ροζ “λάφυρο”.

Επιφυλακτικοί αναμένεται να παρουσιαστούν οι γηπεδούχοι σε Πατήσια και Αλικαρνασσό, καθώς ο αντίπαλος που τους έμελλε γι αυτή την 12η αγωνιστική διψάει για νίκες. Παρόλα αυτά, Σπόρτιγκ και Ηρόδοτος σκοπεύουν να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, ώστε να καταφέρουν, οι μεν να παραμείνουν στην και οι δε στα ασφαλή της βαθμολογίας.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Ιωνικός Ν.Φ. – Κορωπί (Ζ.Αλεξάνδρου, 19.00)
Σπόρτιγκ – Ακαδημία (Σπόρτιγκ, 17.00)
Ηρόδοτος – Αιγάλεω (Ν.Αλικαρνασσού, 17.00)
Αρχάγγελος – Πόλις (Βενετόκλειο, 17.00)
Διαγόρας Δρυοπιδέων – Εργοτέλης (Αιγάλεω ,17.00)
Κρόνος Αγ. Δημητρίου – Ικαρος Ν.Σμύρνης (Αγ. Δημητρίου, 17.00)
Κάδμος – Πεύκη (Θήβας, 17.00)