Το “ευχαριστώ” στη Νήαρ

Ηταν το επεισοδιακό παιχνίδι της αγωνιστικής, αφού ο Κώστας Σορώτος απουσίασε το δεύτερο ημίχρονο από το πάγκο του Πιερικού Αρχέλαου ύστερα από το «ταυ» που δέχτηκε στην ανάπαυλα.

Ο τεχνικός του Πιερικού, σε δηλώσει του αναφέρθηκε στο ματς με τη Νήαρ Ηστ, δίνοντας συγχαρητήρια στους δύο βοηθούς του, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τόσο τον, Τόλη Καρνέση, όσο και τον έφορο της ομάδας, Σπύρο Παναγιωτόπουλο.

«Ηταν μια πολύ σημαντική νίκη για μας και ειδικά κάτω από τις συνθήκες υπό τις οποίες επετεύχθη, δηλαδή τραυματισμοί, απουσίες παικτών και η δική μου αποβολή. Είναι μια νίκη που θα μας βοηθήσει πολύ στην οικονομία του πρωταθλήματος», σχολίασε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε δίνοντας συγχαρητήρια στους βοηθούς του:

«Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και ειδικά τους δύο βοηθούς μου, τους  Θανάση Μολυβδά και Χρήστο Ξηρομερίτη, οι οποίοι μετά την αποβολή μου σήκωσαν όλο το βάρος του κοουτσαρίσματος και σ΄ αυτούς ανήκουν τα συγχαρητήρια.

Τέλος, ο Κώστας Σορώτος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη Νήαρ για την άψογη φιλοξενία: «Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Νήαρ Ηστ και ειδικότερα τον προπονητή της Τόλη Καρνέση και τον έφορό της Σπύρο Παναγιωτόπουλο για την άψογή τους φιλοξενία και συμπεριφορά  απέναντι στην ομάδα μας και σε μένα προσωπικά. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται και έχουμε μπροστά μας έναν ακόμη… τελικό, με τον Κόροιβο».

«Ευχαριστώ» στη Νήαρ Ηστ

«Αγαπητοί μας φίλοι, το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας, οι καλαθοσφαιριστές και οι προπονητές μας, εκφράζουμε και εγγράφως προς εσάς, τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας σας, τις θερμές μας ευχαριστίες για την εκ μέρους σας άψογη και θερμή φιλοξενία κατά τον πρόσφατο μεταξύ μας αγώνα. Σας διαβεβαιώνουμε ότι η αποστολή μας επέστρεψε στην Κατερίνη με τις καλύτερες εντυπώσεις. Τέλος, στην ιστορική σας ομάδα ευχόμαστε καλή συνέχεια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας».

 Συλλυπητήρια για τον Ηρακλή Γκουτζιάνα

«Το Δ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος για τον αδόκητο θάνατο του Ηρακλή Γκουτζιάνα, ένθερμου φίλου των δραστηριοτήτων μας, εκφράζει στην οικογένειά του τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά του.
Αγαπητέ μας Ηρακλή, καλό ταξίδι για τη Γειτονιά των Αγγέλων. Ευχόμαστε ο Θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο στους οικείους σου.
Σημ.: Αντί για στεφάνι, ο σύλλογος θα καταθέσει χρηματικό ποσό σε ίδρυμα της περιοχής μας».