Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα «παιδιά του» αλλά και σε όλους όσους των στήριξαν κατά τη διάρκεια παραμονής του στο νησί της Σάμου θέλησε να εκφράσει μέσου  γραπτής δήλωσης ο Μιχάλης Θάνος. Ο μέχρι πρότινος προπονητής του Πολυκράτη αναφέρθηκε σε όλα τα μέλη του συλλόγου ξεχωριστά ενώ δεν έκρυψε και την πικρία του για τη στάση κάποιων άλλων.

Αναλυτικά:

“Μολονότι δεν βρισκόμουν στο πάγκο της ομάδας σήμερα ένιωθα την ίδια αγωνία σαν να βρισκόμουν εκεί, με άσχημα συναισθήματα ανήμπορος να βοηθήσω τα παιδιά τα οποία ευχαριστώ για όσα περάσαμε και τα οποία ήταν άξιοι, όσο και από τους πραγματικούς γνώστες της όλης προσπάθειας.
Επαναλαμβάνω ότι οι λόγοι της παραίτησης δεν έχουν να κάνουν μόνο με την τιμωρία μου αλλά και σε λόγους τους οποίους θα κάνω γνωστούς σε μελλοντική συνέντευξη μου, διότι θεωρώ ότι προέχει η ηρεμία της ομάδας την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
Δεν μπορώ να σταματήσω να νιώθω περήφανος για τα παιδιά μου και για τα όσα πετύχαμε.
Από την ομάδα φεύγω σαν φίλος και φίλοι μου θα παραμείνουν όλοι διαχρονικά χωρίς να παραγνωρίζω το μεμονωμένο παράπονο από 1-2 συγκεκριμένους “ανθρώπους”…

ΦΙΛΟΙ μου επίσης όλοι ταπεινοί πυθαγοριωτες, (κάτοικοι, φίλαθλοι) για την φιλοξενία τους και για την αμέριστη καθημερινή τους συμπαράσταση. Θα είσαστε για πάντα φίλοι και θα αισθάνομαι πάντα την ανάγκη να σας ανταποδώσω όσα κάνατε για μένα.

Οφείλω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην Οικογένεια Σπύρου & Ανδρέα Φουντουλάκου, Στην οικογένεια Μυλωνά (κ. Ματούλα – Σταματία – Γιάννης – Γιώργος), στον Ηλία Νταγκλή τον Αλεξ. Γλυφό καθώς και στον πρώην πρόεδρο και γιατρό Ευάγγελο Χατζηελευθεριάδη. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ.

Τιμή μου που σας γνώρισα…
Ευχαριστώ πολύ!

Μετά τιμής,

Μιχάλης Θάνος

Υ.Γ: Δεν αρμόζει να ευχαριστείς κάποιον για την προσφορά του κάπου, όταν του εύχεσαι καλή συνέχεια σε ό,τι… και αν ασχοληθεί. Η ασχολία μου ήταν και θα είναι το basket”.