Το “ευχαριστώ” του κλαμπ

Ο κόσμος του Σπόρτιγκ έχει αποδείξει εδώ και αρκετά χρόνια ότι στέκεται στο πλευρό της πολυαγαπημένης του ομάδας και τη στηρίζει τόσο στις χαρές όσο και στις λύπες. Σε καιρούς δύσκολους, όπως το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, δεν αλλαξοπιστεί, αναγνωρίζοντας το μόχθο όσων έχουν σταθεί στους “μπλαουγκράνα”. Ο σύλλογος των Πατησίων εξέδωσε ανακοίνωση αποχαιρετώντας τον μέχρι πρότινος τεχνικό, Παναγιώτη Aρβανίτη, ενώ παράλληλα καλωσορίζει τον νέο κόουτς, Δημήτρη Αποσκίτη.

Αναλυτικά:

«Σε μία εποχή που ο καθένας προσπαθεί να φτιάξει το όνομά του με κάθε τρόπο (ακόμα και εάν δεν το αξίζει) υπάρχουν κάποιου που αποφασίζουν με την καρδιά τους. Ενας από αυτούς είναι και ο Παναγιώτης Αρβανίτης. Γνωρίζοντας τις πιθανότητες και ξέρωντας την κατάσταση δεν δίστασε να ακολουθήσει το δρόμο της καρδιάς και όχι της λογικής.

Δυστυχώς η ζωή δεν τα φέρνει έτσι όπως τα θέλουμε ΄πάντα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς το SPORTING CLUB 1991 δεν αναγνωρίζουμε την προσπάθεια και δε τιμάμε τους φίλους μας. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κόουτς Αρβανίτη για την προσπάθεια και το πείσμα του. Καλή αντάμωση κόουτς…

Επίσης καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας τον Δημήτρη Αποσκίτη, του ευχόμαστε καλή επιτυχία και να είναι σίγουρος ότι σε κάθε του βήμα θα μας έχει δίπλα του. Στην προσπάθεια μας να σώσουμε την ομάδα.

Χρόνια πολλά σε όλους, καλές γιορτές και μην ξεχνάτε…
Σπόρτιγκ στα εύκολα.
Σπόρτιγκ στα δύσκολα… .
SPORTING CLUB 1991»