Το “ευχαριστώ” του Κουφού

Η περιπέτεια της υγείας του απέδειξε το πόσο αγαπητός είναι όχι μόνο στο χώρο του μπάσκετ αλλά και στον κόσμο. Ο Στέργιος Κουφός ύστερα από μία επιτυχή χειρουργική επέμβαση πήρε εξιτήριο την Δευτέρα από το νοσοκομείο και πλέον αναρρώνει στο σπίτι του έχοντας πάντα στο πλευρό του την σύζυγο του, Ευδοκία. Ο 48χρονος τεχνικός με προσωπική του δήλωση μέσω της ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους του συμπαραστάθηκαν σε αυτή την περιπέτεια.

Αναλυτικά η δήλωση του προπονητή, Στέργιου Κουφού:

«Με την ευκαιρία της εξόδου μου από το νοσοκομείο, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους εκείνους τους θεσμικούς (ΕΣΑΚΕ, ΣΕΠΚ, ΠΣΑΚ) και μη παράγοντες, τους επωνύμους και ανωνύμους ανθρώπους είτε προέρχονται από την μεγάλη αθλητική οικογένεια είτε είναι απλοί αλλά πολύτιμοι φίλοι, για τη μεγάλη και συγκινητική συμπαράστασή τους, στις πραγματικά δύσκολες στιγμές που πέρασα. Πήρα μεγάλη δύναμη βλέποντας πόσους πολλούς φίλους έχω και δεν τους γνώριζα. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εκείνους που με συμπεριέλαβαν στη προσευχή τους ακόμα κι αν δεν με γνωρίζουν προσωπικά. Πήρα τόσο μεγάλη δόση προσευχής και αγάπης που όλα έγιναν απλά.
Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την αθλητική μου οικογένεια του ΑΓΟΡ, τους πολιτικούς παράγοντες της πόλης του Ρέθυμνου όπως η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, τον Μητροπολίτη Ρεθύμνου Ευγένιο, καθώς και τον διακεκριμένο πολίτη της πόλεώς μας και αγαπητό φίλο κύριο Γιάννη Γενεράλη, για την πολυποίκιλη συμπαράστασή τους.
Εύχομαι η ανάρρωση μου να είναι τέτοια ώστε να βρίσκομαι σύντομα και ενεργά κοντά στην αγαπημένη μου ομάδα τον Α.Γ.Ο.Ρ.