Το «ευχαριστώ» του Χριστοδούλου

Ο Αλέξης Χριστοδούλου ευχαρίστησε τον Εργοτέλη για τη συνεργασία που είχαν τα τελευταία 5 χρόνια, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε στα Μ.Μ.Ε. της Κρήτης:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κλείνοντας με φιλικό τρόπο μία πεντάχρονη παρουσία στον Εργοτέλη που ξεκίνησε από το ανοικτό γήπεδο του 3ου Λυκείου και ολοκληρώθηκε στην Καβάλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παράγοντες της ομάδας με τους οποίους συνεργάστηκα, τους εφόρους που στάθηκαν δίπλα μου, τους έξω διοικητικούς που βοήθησαν και τους γονείς των αθλητών που με εμπιστεύτηκαν.

Επίσης τους συναδέλφους προπονητές για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια καθώς και τους άνδρες αθλητές της ομάδας τους οποίους είχα την χαρά να βοηθήσω στην προπόνηση τους.

Όσο για τους αθλητές μου δεν έχω λόγια … Οι χαρές και οι καλές στιγμές που περάσαμε μαζί ήταν πολλαπλάσιες από τις λύπες και τις εντάσεις . Οι επιτυχίες και τα ταξίδια που κάναμε μαζί δεν θα ξεχαστούν ποτέ και πάντα αυτή η Εργο-παρέα θα είναι μια ευχάριστη και ανεπανάληπτη ανάμνηση. Τους ευχαριστώ λοιπόν και τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή πρόοδο τόσο ακαδημαϊκή όσο και αθλητική και να ξέρουν πως σε κάθε τους επιτυχία θα τους καμαρώνω..

Τέλος εύχομαι η ομάδα του Εργοτέλη να βρει τον δρόμο της και να έχει πορεία αντάξια της ιστορίας της. Οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά η συγκυρία μοναδική».

Πηγή: athleticradio.gr