titanes palamaΑνακοίνωση με την οποία ευχαριστούν όσους στηρίζουν τους αθλητές του συλλόγου εξέδωσαν οι Τιτάνες Παλαμά.

Αναλυτικά:

«Λίγες  μέρες πριν την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ανδρικού τμήματος  του Γ.Σ. Τιτάνες  Παλαμά αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε μια σειρά ανθρώπων που στηρίζουν τις προσπάθειες  όλων των αθλητών του συλλόγου μας και μας κάνουν υπερήφανους και ιδιαίτερα χαρούμενους που τους έχουμε δίπλα μας στα δύσκολα χρόνια που διανύουμε.

Τον χειρούργο ορθοπαιδικό Μανούκα Ευρυπίδη  που για ακόμη μια χρονιά θα είναι δίπλα μας όπου χρειαστεί, τον χειρούργο ορθοπαιδικό Δρούγκα Βασίλη που για πρώτη φορά φέτος θα στηρίξει την προσπάθεια του συλλόγου μας, τον ειδικό καρδιολόγο Κοντορούπη Γεώργιο που για ακόμη μια χρονιά θα παρέχει  τις υπηρεσίες του όποτε του ζητηθεί, την ειδικό γενικής – οικογενειακής ιατρικής  Χόρτη Μαρία για τη συνεισφορά της σε θέματα πρόληψης  και  θεραπείας, τον ιατρό παθολόγο Σουλιώτη Χαρίλαο, τον παιδίατρο Μουτσάνα Ελευθέριο και την παιδίατρο Τριβάρα Ευανθία για την άριστη συνεργασία τους όσον αφορά τους μικρούς αθλητές, την χειρούργο οφθαλμίατρο  Φωτιάδου-Σχοινά Ανατολή, τον χειρούργο οδοντίατρο Γκίτζια Ευάγγελο, την μικροβιολόγο Ευαγγελία Δασκαλάκη Αγγέλη για την αιματολογική εξέταση των αθλητών, τη φυσικοθεραπεύτρια Μπαρούτα Κατερίνα που παρέχει τις υπηρεσίες της όποια στιγμή χρειαστεί, τον φυσικοθεραπευτή Φυτιλή Θωμά που για μια ακόμη χρονιά δηλώνει παρόν από την πρώτη στιγμή και το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο EUROMEDICA ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Α.Ε. που με υπερσύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις, με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό έχει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υγείας που την καθιστούν κορυφαίο όμιλο στον τομέα της διάγνωσης, της πρόληψης και της περίθαλψης στην Ελλάδα.

Η EUROMEDICA ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Α.Ε. στηρίζει την προσπάθεια των Τιτάνων, ενός συλλόγου που απαρτίζεται από 200 αθλητές και αθλήτριες σε όλα τα αθλήματά του. Αναγνωρίζοντας την προσπάθεια και το έργο που παράγει ο σύλλογος η EUROMEDICA ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Α.Ε. συμβάλει με τον καλύτερο τρόπο στην αντιμετώπιση προβλημάτων όπου αυτή χρειαστεί.

Με τον τρόπο αυτό ο σύλλογος αλλάζει επίπεδο και αποκτά ένα σημαντικότατο σύμμαχο ώστε να βελτιώνεται και να γίνεται καλύτερος σε όλα τα επίπεδα.

 Το Δ.Σ. των Τιτάνων σας ευχαριστούν για τη συνεργασία και ευελπιστεί να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Τέτοιου είδους στήριξη είναι πρωτοφανής για τα δεδομένα της εποχής μας και ευελπιστούμε ανάλογες ενέργειες να βρουν και άλλους μιμητές.