Το καλοκαιρινό καμπ του Σπόρτιγκ

Για ακόμα ένα καλοκαίρι ο Σπόρτιγκ αναλαμβάνει να μυήσει τα παιδιά στον αθλητισμό. Έτσι από τις 17/06 έως τις 5/7 το κλειστό των Πατησίων θα ανοίξει τις πύλες του για τους μικρούς φίλους της περιοχής και όχι μόνο με σκοπό να τους μάθει μπάσκετ-βόλεϊ-τζούντο αλλά και bowling. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να καλείτε από Δευτέρα εώς Παρασκευή και ώρες 5 με 9 το απόγευμα στο τηλέφωνο 210-2114537 ή στο email μας sportingbasketball@yahoo.gr

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Αθλητικός όμιλος Σπόρτιγκ διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά καλοκαιρινό camp για παιδιά από 6 εώς 14 ετών στο κλειστό γήπεδο του Α.Ο Σπόρτιγκ στα Πατήσια στην οδό Ηλία Ζερβού 89 με αθλήματα μπάσκετ-βόλλευ-τζούντο και bowling από 17 Ιουνίου εώς 5 Ιουλίου:

Θα χαρούμε πολύ να φιλοξενήσουμε στο χώρο μας τα παιδιά και να τους μάθουμε τα μυστικά του αθλητισμού. Ο Συλλογός μας στο κλειστό γήπεδο το οποίο διαθέτει και σε συνάρτηση με το υψηλό επίπεδο προπονητών-παιδαγωγών καθιστά την άθληση και την παραμονή των παιδιών ευχάριστη και ασφαλή.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να καλείτε από Δευτέρα εώς Παρασκευή και ώρες 5 με 9 το απόγευμα στο τηλέφωνο 210-2114537 ή στο email μας sportingbasketball@yahoo.gr».