Το καλωσόρισμα της ΚΑΠ στον Καραμπά

Ο Πέτρος Καραμπάς είχε σημαντική συμβολή στην επιστροφή της Αγίας Παρασκευής στη Β’ Εθνική την προηγούμενη χρονιά και αυτό δεν έχει ξεχαστεί στην ομάδα. Γι αυτό λοιπόν οι «μελανόλευκοι» θα του επιφυλάξουν ένα ξεχωριστό «καλωσόρισες» στον αυριανό αγώνα με τη Νήαρ Ηστ, όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΠ.

«Η Αγία Παρασκευή δεν ξεχνά ποτέ τα παιδιά που έχουν διατελέσει μέλη της ομάδας και έχουν τιμήσει τη φανέλα της με όλο τους το “είναι”…Έτσι, σύσσωμη η ΚΑΠ θα ήθελε να καλωσορίσει και πάλι τον Πέτρο Καραμπά, έστω και ως αντίπαλο αυτή τη φορά, στο κλειστό του Κοντόπευκου, να του ευχηθούμε όλοι καλή επιτυχία από εδώ και πέρα στην καριέρα του, να έχει πάντοτε επιτυχίες σε ό,τι και αν κάνει, αλλά και να τον ευχαριστήσουμε για όσα προσέφερε στην Αγία Παρασκευή. Επίσης, να καλωσορίσουμε και την Νήαρ Ηστ, στην οποία υποσχόμαστε την καλύτερη δυνατή φιλοξενία. Αντίπαλοι μόνο για 40 λεπτά και αυτά μόνο εντός παρκέ!

Παράλληλα, όπως πάντοτε θα περιμένουμε ο κόσμος της Αγίας Παρασκευής να γεμίσει το κλειστό του Κοντόπευκου και να δώσει την απαραίτητη ώθηση και βοήθεια στους παίκτες μας, ώστε να φτάσουν στην πολυπόθητη τρίτη συνεχόμενη νίκη! Η παρουσία σας κρίνεται επιτακτική, η ΚΑΠ σας χρειάζεται στο πλευρό της!

Όλοι λοιπόν την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 17.00 στο κλειστό του Κοντόπευκου για να δώσετε τον δικό σας παλμό στον αγώνα, να υποδεχθείτε τον παλιό παίκτη της ομάδας μας Πέτρο Καραμπά όπως του αρμόζει, αλλά και να δυναμώσετε την προσπάθεια της Αγίας Παρασκευής προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα και ευελπιστούμε το γήπεδο να είναι ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ! Δώστε στην ομάδα μας αυτό που της αξίζει και αυτή θα κάνει τα πάντα για να σας ανταμείψει, όπως πάντα άλλωστε!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!».