Το καμπ της Πεντέλης

Στις 17 Ιουνίου θα αρχίσει η πρώτη περίοδος του καλοκαιρινού καμπ της Πεντέλης, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο σύλλογος.  Η πρώτη περίοδος θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Ιουνίου, ενώ η δεύτερη θα γίνει από τις 24 έως τις 28 του μήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έρχεται το 3ο CBA Summer Camp από την ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Α.Ε. ΠΕΝΤΕΛΗΣ και η Champions Basketball Academy διωργανόνουν το CBA Summer Camp στο κλειστό γυμναστήριο Ν.Πεντέλης.

Ύστερα από δύο απόλυτα επιτυχημένες χρονιές έτσι και φέτος, οι νεαροί εκκολαπτόμενοι αστέρες του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν το παιχνίδι τους και φυσικά να χαρούν το άθλημα που αγαπούν μέσα απ’το πρόγραμμα που έχουν επιμεληθεί οι έμπειροι προπονητές των ακαδημιών της Α.Ε. ΠΕΝΤΕΛΗΣ.

Το CBA Summer Camp 2013 θα πραγματοποιήθεί σε δύο περιόδους (17-21 Ιουνίου και 24-28 Ιουνίου, Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-14:00) και οι αθλητές μπορούν να επιλέξουν να συμμετέχουν σε μία ή και στις δύο.

Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει σε αθλητές 6-17 ετών την εμπειρία μιας μεθοδευμένης εκπαίδευσης γύρω απ’το μπασκετ και θα επικεντρωθεί στην ατομική τους βελτίωση και ταυτόχρονα θα ενθαρρύνει την ανάπτυξη του ομαδικού πνεύματος.

Έμφαση θα δοθεί στα βασικά του μπάσκετ,στην βελτίωση δεξιοτήτων και σε πολύ παιχνίδι με έντονο το στοιχείο του ανταγωνισμού (διαγωνισμοί skills,shooting, lay-ups).

Επιπλέον οι νεαροί αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν αθλητές και προπονητές που αγωνίζονται στην Α1 και Α2 κατηγορία και θα επισκεφτούν το camp καθώς και επαγγελματίες που θα τους μιλήσουν για πρόληψη τραυματισμών, διατροφή και άλλα σημαντικά θέματα γύρω απ΄τη ζωή ενός αθλητή.

Κάθε αθλητής θα παραλάβει 2 μπλουζάκια του camp ενώ στις καθημερινές παροχές συμπεριλαμβάνονται εμφυαλομένο νερό, χυμοί και σάντουιτς.

Τέλος, οι πόρτες του camp θα παραμένουν ανοικτές από τις 07:30 το πρωί μέχρι και τις 16:30 το απόγευμα, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι γονείς από τους ανθρώπους του camp που θα επιβλέπουν και θα απασχολούν τα παιδιά πέραν του κανονικού προγράμματος (09:00- 14:00).

Oι εγγραφές ήδη ξεκίνησαν!!

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες στα 210-8032395, 6981105250 ή στο championsba@gmail.com».