Το μήνυμα του προέδρου

Διανύουμε ήδη τις πρώτες ημέρες του 2013 και ο Πρόεδρος της Αγίας Παρασκευής, Δημήτρης Κονταξής, απηύθυνε χαιρετισμό, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για τη νέα χρονιά, ενώ έκανε παράλληλα και τον απολογισμό της ομάδας μας σε όλα τα επίπεδα για τη σεζόν που πέρασε.

Ο Πρόεδρος της ΚΑΠ, Δημήτρης Κονταξής, δήλωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΠ:

“Με την “αυγή” του 2013 ο Πρόεδρος, ο Γενικός Γραμματέας και όλα τα μέλη του ΔΣ της ΚΑΠ θέλουμε να δώσουμε προς κάθε κατεύθυνση τις θερμότερες ευχές μας για μία χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία και επιτυχία σε όλους του τομείς. Και ειδικά στα μικρά παιδιά των Ακαδημιών και των αγωνιστικών τμημάτων Υποδομής του συλλόγου μας, ευχόμαστε καλή πρόοδο στις σπουδές τους και τους συγχαίρουμε για τον τρόπο με τον οποίο συνδυάζουν αθλητισμό και μόρφωση.

Το 2013 βρίσκει την ομάδα μας στην κορυφαία περίοδο της ιστορίας της σε όλα τα επίπεδα. Η ανδρική μας ομάδα ανέβηκε πέρυσι για πρώτη φορά στην Α2 Εθνική κατηγορία και εκπροσωπεί τον αθλητισμό της πόλης μας σε όλη την Ελλάδα. Ήδη πραγματοποιεί μια πολύ αξιόλογη πορεία ΚΑΙ σε αυτή την κατηγορία, ξεκινώντας μάλιστα με νίκη στην “ανατολή” της νέας χρονιάς.

Τα τμήματα Υποδομής (Παίδες, Έφηβοι, κλπ.) διαπρέπουν σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις που λαμβάνουν μέρος. Οι δε Ακαδημίες μας λειτουργούν θαυμάσια, προετοιμάζοντας τους αθλητές του μέλλοντος.

Παράλληλα, θεωρούμε μεγάλη τιμή για τον σύλλογό μας την πρόσφατη βράβευση από την ΕΣΚΑ του Γεν. Γραμματέα της ΚΑΠ, Πάρι Καρδαρά, για την πολυετή προσφορά του στο μπάσκετ.

Δεν πρέπει όμως να παραβλέψουμε το γεγονός ότι η οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας δημιουργεί και στο σύλλογό μας τεράστια οικονομικά προβλήματα. Και μαζί με τις ευχές μας απευθύνουμε στις Δημοτικές Αρχές της πόλης μας την παράκληση για συμπαράσταση και στήριξη, όπως γινόταν μέχρι σήμερα. Διότι έχουμε έναν κοινό TOόχο, την διαμόρφωση της πνευματικής και σωματικής υγείας της νεολαίας μας”.