Το Μουσείο μπάσκετ της ΧΑΝΘ επισκέφθηκε ο Λεύκιππος

Μία μοναδική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι παίκτες του Λεύκιππου Ξάνθης, καθώς μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με αντίπαλο τη ΧΑΝΘ, πέρασαν την πόρτα του Μουσείου μπάσκετ της ΧΑΝΘ. Είδαν τα εκθέματα, ενημερώθηκαν για την ιστορία του μπάσκετ στην Ελλάδα και έφυγαν πιο “πλούσιοι” σε εικόνες και παραστάσεις. Η διοίκηση του Λεύκιππου φρόντισε να εκφράσει δημόσια το ευχαριστώ της προς όλους όσοι βοήθησαν γι’ αυτή τη μοναδική ξενάγηση, με ανακοίνωσή τους.

Αναλυτικά αναφέρεται σε αυτήν.

“O AO Λεύκιππος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κ. Νίκο Κεραμέα , Γενικό Αρχηγό του τμήματος μπάσκετ της Χ.Α.Ν.Θ, τον κ. Διονύση Ανανιάδη , παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας, της Χ.Α.Ν.Θ. και του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και την κ. Βίκυ Χατζηπαραδείση, Επιμελήτρια του Μουσείου Μπάσκετ της ΧΑΝΘ για την άψογη ξενάγηση στο Μουσείο Μπάσκετ της ΧΑΝΘ μετά την λήξη του φιλικού παιχνιδιού της ομάδας μας με την ΧΑΝΘ.

Η αποστολή του Λεύκιππου, που αριθμούσε 15 αθλητές , έμεινε εντυπωσιασμένη από τις αναφορές τους σε σημαντικές στιγμές του παρελθόντος και στον ρόλο που διαδραμάτισε η Χ.Α.Ν.Θ. στην ανάπτυξη του μπάσκετ.

Η ύπαρξη αυτού του Μουσείου αποτελεί ένα κόσμημα της Ιστορίας του ελληνικού μπάσκετ.

Επίσης ευχαριστούμε την ομάδα της ΧΑΝΘ για την άψογη φιλοξενία και της ευχόμαστε καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής που θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες”.

.
Διαβάστε ακόμη…



</p