Το μπάσκετ λέει “όχι στα ναρκωτικά”

Το καθιερωμένο πλέον, “Celebrity Game” μπάσκετ διεξήχθη και φέτος και συγκεκριμμένα χθες κατά την διάρκεια του τουρνουά μπάσκετ αγοριών – κοριτσιών που διοργανώνεται από το ACS Athens στο Χαλάνδρι. Το σύνθημα ” λέμε όχι στα ναρκωτικά” ειπώθηκε όσο δυναμικότερα γινόταν από επώνυμους αλλά και ανώνυμους λάτρεις της πορτοκαλί μπάλας.
Για 15 συναπτά έτη, το τουρνουά του ACS Athens και ο καθιερωμένος “αγώνας των διασημοτήτων” αποτελούν το γεγονός της χρονιάς για το μπασκετικό κόσμο του σχολείου και όχι μόνο!
Φέτος  την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί αθλητές, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και όσοι βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του κολλεγίου είχαν την ευκαιρία να δουν ένα συναρπαστικό αγώνα. Αν και στη μάχη κατά των ναρκωτικών πρέπει όλοι να είναι νικητές, στο χθεσινό αγώνα αναδείχθηκε μόνο ένας. Η μπλέ ομάδα που επικράτησε της κίτρινης με διαφορά μόλις ενός πόντου (78-77!).
Με τα χρώματα των “μπλε” αγωνίστηκαν οι: Jimmy Baxter ( Ικαρος Kαλλιθέας) , Britney Johnson (Πανιωνιος), John Diebler (Πανιώνιος), Ορθούλα Παπαδάκου, Γιώργος Καραμέρος (δημοσιογράφος), Αντώνης Καλκαβούρας (δημοσιογράφος), Κατερίνα Αναστασοπούλου (δημοσιογράφος), Νάσος Γαλακτερός και Παναγιώτης Τζελάλης
 
Για λογαριασμό των “κίτρινων” κατέβηκαν στο παρκέ οι: Γιάννης Αιβάζης (ηθοποιός), Romeo Beck (Ικαρος Καλλιθέας), Άγγελος Κορωνιός, Αποστόλης Τσαγκαράκης (κολυμβητής), Μάντα Παπαδάκου, Μαρία Σαμαρούκοβα, Γιάννης Γιαννούλης και Άννη Κωνσταντινίδου.
Οι προπονητές των δύο ομάδων – Γιώργος Παπαδάκος, Alex Stepheson (Πανιώνιος), Eυθύμης Ρετζιάς και Παναγιώτης Φασούλας είχαν πολλά να πουν και διέπρεψαν σε αυτόν τον τομέα!  Αρκετοί θεατές, μικροί, μεγάλοι αλλά και επώνυμοι μεταξύ των οποίων ο παίκτης του Ολυμπιακού Kyle Hines και η πρώην διεθνής Βάσω Στασινού, πέρασαν ένα όμορφο μεσημέρι, στο δικό τους ηχηρό μήνυμα κατά των ναρκωτικών.