Το νέο ΔΣ του Ερμή Αγιάς και η πρόσκληση του προέδρου για στήριξη της ομάδας στην Α2

Ο Θεόδωρος Ριζούλης είναι ο πρόεδρος του Ερμή Αγιάς, όπως προέκυψε από τη συνεδρίαση του θεσσαλικού συλλόγου, στη διάρκεια του οποίου συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ και ελήφθησαν και οι αποφάσεις για τις κινήσεις της ομάδας ενόψει της συμμετοχής της στην Α2. Το νέο ΔΣ “ανασκουμπώνεται” προκειμένου να παρουσιαστεί ο Ερμής Αγιάς ετοιμοπόλεμος στην πρόκληση της δεύτερης τη τάξη κατηγορίας του ελληνικού μπάσκετ, με τον Θεόδωρο Ριζούλη να καλεί τόσο την τοπική κοινωνία όσο και τους χορηγούς να σταθούν δίπλα τους. “Κάλιο αργά παρά ποτέ!! O επιμένων νικά!!!”, σχολίασε ο νέος πρόεδρος του Ερμή Αγιάς μετά την πρώτη συνεδρίαση προσθέτοντας όλο… νόημα. “Οι ομάδες πανηγυρίζουν ανόδους απ τον Μάιο, εμείς έχουμε μάθει να πανηγυρίζουμε τον Ιούλιο”.

Αναλυτικά το νέο ΔΣ του Ερμή Αγιάς

Πρόεδρος: Ριζούλης Θεόδωρος
Αντιπρόεδρος: Γαζέπης Νικόλαος
Γενικός Γραμματέας: Nικολακούλης Ευριπίδης
Ταμείας: Γκουβαιλας Χρήστος
Μέλος: Ζέικος Κωνσταντίνος
Επίσης καθορίστηκαν και αρμοδιότητες μελών του συμβουλίου:
Γενικός Αρχηγός: Aρης Αργυρούλης
Υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας: Ευριπίδης Νικολακούλης
Υπεύθυνοι Ακαδημιών: Ζέικος Κωνσταντίνος, Γουβαίλας Χρήστος για το μπάσκετ και Καρνάβας Χρήστος για το βόλλευ.
Τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου θα δραστηριοποιούνται σαν έφοροι σε βόλλευ και μπάσκετ: Αργυρούλης Γιάννης, Καρανίκας Στέλιος, Δημινίκος Κώστας, Χατζηκωμνίτσας Δημήτρης, Μαντζάνας Χρήστος, Σχοινάς Γιάννης και Σουφλιός Θανάσης.
Η θητεία των μελών είναι διετής.

“Η ομάδα ανέβηκε με την αξία της”

“Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους εργάστηκαν για την άνοδο στην Α2!!!. Προπονητές, παίκτες, γενικοί αρχηγοί, διοίκηση και φίλαθλοι της ομάδας μας !!! Οι κόποι και οι θυσίες μιας ολόκληρης χρονιάς τελικά δεν πήγαν χαμένοι, αφού στο τέλος η ομάδα ανέβηκε με την αξία της!! Κάποιοι όπως και πέρσι προσπάθησαν να μας το στερήσουν αυτό, αλλά πήραν την απάντηση τους. Οι ομάδες πανηγυρίζουν ανόδους απ τον Μάιο, εμείς έχουμε μάθει να πανηγυρίζουμε τον Ιούλιο!! Κάλιο αργά παρά ποτέ!! O επιμένων νικά!!!
Περιμένουμε τώρα μεγαλύτερη υποστήριξη τόσο από την τοπική κοινωνία όσο και από τους χορηγούς μας, για να παρουσιάσουμε στην δεύτερη τη τάξη κατηγορία όπως κάθε χρόνο μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα!!!”.