«Το να ζητάς το αυτονόητο είναι μάλλον δύσκολο»

ikaros neas smyrnis logoΟ Ικαρος Νέας Σμύρνης ηττήθηκε από τον Σπόρτιγκ με ον σύλλογο να έχει παράπονα από τη διαιτησία.  Πιο συγκεκριμένα, οι νεοσμυρνιώτες αναφέρουν πως η ομάδα έχει φτιαχτεί για να αντιμετωπίζει πέντε και όχι εφτά και πως οι ενημερώσεις προς την ΚΕΔ δεν είχαν αποτέλεσμα. 

Η ανακοίνωση:

«Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο ΑΟ ΙΚΑΡΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ έφτιαξε μία ομάδα για την περίοδο 2014-2015 για να αντιμετωπίζει πέντε παίκτες μέσα στα παρκέ και όχι επτά αυτό είναι παντελώς αδύνατον για εμάς και συγχωρείστε μας.

Επίσης η ομάδα μας δεν έχει στους αξιολογημένους πίνακες διαιτητές που έχουν θητεύσει σαν παίκτες στα παιδικό-εφηβικά της και ταυτόχρονα να ορίζονται στους αγώνες της συγγνώμη και πάλι.
Τελικά οι τηλεφωνικές μας οχλήσεις την Παρασκευή το μεσημέρι προς την ΚΕΔ δεν είχαν αποτέλεσμα παρά τις απορίες μας οι οποίες έγιναν γέλια όταν μέλος της ομάδας του Α.Ο Σπόρτιγκ προσπαθούσε να ηρεμήσει την κερκίδα λέγοντος μη φωνάζετε είναι ¨ δικός μας¨.

Σε διαμαρτυρίες μας μετά το τέλος του παιχνιδιού η απάντηση ήταν «εντάξει μπορεί να έκανα και λάθος τι ψάχνεις τώρα και ότι σε άλλο παιχνίδι σε έχω παίξει καλά».
Το να ζητάς στην Ελλάδα του 2015 το αυτονόητο είναι μάλλον δύσκολο.
Εμείς θα συνεχίσουμε να φτιάχνουμε ομάδες που θα αντιμετωπίζει εντός παρκέ πέντε παίκτες και μόνο.
Με τιμή

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΑΟ ΙΚΑΡΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας

Αχιλλέας Λαπαρδάς Όλγα Βεζύρη».