Το ντέρμπι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στην Νίκαια, όπου ο Ιωνικός θα υποδεχτεί τη Γέρα (έχουν και οι δυο από 11 βαθμούς ). Οι γηπεδούχοι επιθυμούν να φανούν «κακοί οικοδεσπότες», καθώς σε περίπτωση νίκης τους και σε συνδυασμό του αποτελέσματος του Παπάγου, πιάνουν πρωτιά. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, ξεκούραστοι, λόγω του ρεπό τους την περασμένη αγωνιστική, δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από το «διπλό».

Χωρίς τον κόσμο του θα αντιμετωπίσει την Παναγίτσα Χαλκίδας, ο Πολυκράτης. Οι σαμιώτες εκτελούν την ποινή για τα γνωστά επεισόδια στο παιχνίδι με το Μίλωνα και γι αυτό θα στερηθούν τον «έκτο παίκτη». Παρόλα αυτά όποιος κάτοικος του νησιού επιθυμεί να παρακολουθήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι, θα έχει τη δυνατότητα μέσω διαδικτύου, αλλά και στην καφετέρια “Θάλασσα” στην παραλιακή του Πυθαγορείου, όπου θα κινηθούν σε ρυθμούς Γ’ Εθνικής.

Μια από τις πιο έμπειρες ομάδες του πρωταθλήματος καλούνται να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του Γιώργου Μακράκη στην 8η αγωνιστική. Ο Παπάγος με γλυκόπικρες αναμνήσεις από το τελευταίο του παιχνίδι στην Κρήτη επί της Ιεράπετρας (παραλίγο να χάσει βαθμούς) δεν θέλει να την… πατήσει και να φτάσει σε μια εύκολη νίκη, όμως ο Εργοτέλης θα προσπαθήσει να του χαλάσει τα σχέδια.

Μάχη σκληρή θα πραγματοποιηθεί στην Πεντέλη, όπου η ομώνυμη ομάδα αγωνίζεται επί του Κορωπίου. Και οι δυο τους βρίσκονται στα χαμηλά πατώματα της κατηγορίας, με αποτέλεσμα ο νικητής εκτός από δύο κρίσιμους βαθμούς να αποκτήσει και ψυχολογική ανάσα.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Νέας Πεντέλης 17.00 Πεντέλη-Κορωπί Παπανικολάου (Αθ)-Ουσταμπασίδης (Φαλούκας)
Λίντο 16.00 Εργοτέλης-Παπάγου Σοφιανόπουλος-Ντάνος (Ευαγγελινός)
Πυθαγόρειο (κθ) 12.00 Πολυκράτης-Παναγίτσα Χαλ. Μηλαπίδης-Ορφανός Ιορδ (Βρίλιας)  Αναβλήθηκε
ΔΑΚ Νίκαιας 18:00 Ιωνικός Ν.-Παπάδος Γέρας Δημόπουλος-Λιότσος (Τσάμης)

Σάββατο 8/12

Ιεράπετρα – Λιβαδειά 62-81