Το πάρτι στον πάγο τώρα ξεκινά, λέει το BETroom!!!

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Μπορεί ακόμα να έχουμε καλοκαίρι αλλά ο πάγος επιστρέφει και επίσημα!!! Δεν θα ήταν άσχημη μία πληροφόρηση μέσα από το BETroom με τη βοήθεια της defencebet σχετικά με το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε σε μία από τις μεγαλύτερες διασυλλογικές οργανώσεις: το Champions Hockey League.

Champions_Hockey_LeagueΔείτε παρακάτω τους ομίλους και μερικά «infos» που θα μας φανούν χρήσιμα στοιχηματικά, για την μεγάλη αυτή διοργάνωση. Η προγραμματισμένη ημερομηνία έναρξης του Champions Hockey League να ήταν 16 Αυγούστου ωστόσο φαίνεται πως σήμερα Πέμπτη 18 Αυγούστου έχει κάποιες καλές επιλογές που μπορούν να μας οδηγήσουν στο ταμείο!

Στάβανγκερ Όϊλερς-Νίτρα (20:00)

Σαφέστατο προβάδισμα, βάσει και αποδόσεων, για τους Νορβηγούς που παίζουν και μέσα στην έδρα τους, την στιγμή που η Νίτρα γενικά δεν… «βγάζει και μάτια» όσες φορές έχει αγωνιστεί στην διοργάνωση. Θα πάρω τον άσσο και την νίκη της Στάβανγκερ Όϊλερς στο 1.97.

Άντλερ Μανχάϊμ-Λουγκάνο (20:30)

Το σετ των αποδόσεων άνοιξε στις 7 Αυγούστου με φαβορί την φιλοξενούμενη Λουγκάνο που βρισκόταν στο 2.25. Πλέον βρίσκεται στο 2.40 και θα συνεχίσει να ανεβαίνει καθώς θεωρώ πως η Γερμανική Μανχάϊμ μέσα στην έδρα της δεν είναι καθόλου εύκολη αντίπαλος. Θα πάω με το 1X (1.50)

Βάξιο Λέϊκερς-Μλάντα Μπόλεσλαβ (21:00)

Μπορεί η Τσέχικη Μλάντα Μπόλεσλαβ να είναι μία εκ των αγαπημένων μου ομάδων στοιχηματικά, ωστόσο σήμερα κόντρα σε μία αρκετά ισχυρή αντίπαλο και εκτός έδρας θεωρώ πως θα τα βρει σκούρα. Η Βάξιο θεωρώ πως θα εκμεταλλευτεί όχι μόνο την δυναμικότητα του ρόστερ της αλλά και την φυσική της έδρα και θα επικρατήσει (και με over 5.5) της αντιπάλου του. Κρατάω τον άσσο (1.50)αλλά και το over 5.5 ενώ θα ρίξω και μόνο το συνδυαστικό bet «Νίκη για Βάξιο Λέϊκερς με over 5.5» στο αξιοπρεπέστατο 2.95.

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές και ο τρόπος στοιχηματισμού ΕΔΩ.

Defencebet.com (Facebook Page)

Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε