Το παιχνίδι της χρονιάς στο Ιλιον

Ενωση Ιλίου – Χαλκίδα (Β΄Ιλίου, 17:00)

Λίγες ώρες απομένουν για να αναδειχτεί ο νικητής του απόλυτου ντέρμπι του 2ου ομίλου Νότου. Ιλιον και Χαλκίδα συναντιούνται στις 17:00 για να ξεκαθαρίσουν για το ποιος τελικά θα καπαρώσει την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Σε περίπτωση που οι γηπεδούχοι επικρατήσουν μειώνοντας τη διάφορα της πρώτης γκέλας θα βρεθούν μια ανάσα πριν την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι εβοιώτες από την άλλη δεν ανησυχούν για παρόμοια θέματα, αλλά για να μην τους βγει η κούραση στο κρίσιμο αυτό ματς μιας και έχουν περάσει μόλις 3 μέρες από την τελευταία τους αναμέτρηση (Πόλις).

Αετός – Εσπερος Λαμίας (Στρέφη, 17:00)

Η ήττα στην Κρήτη μετρίασε τη χαρά του Αετού, ο οποίος έτσι όπως εξελιχτήκαν οι τελευταίες αγωνιστικές στόχευε στο να “χτυπήσει” τη δυάδα. Έτσι απέναντι στον φιλοξενούμενο του στην 20 αγωνιστική θέλει μόνο νίκη και ελπίδα ώστε σε περίπτωση που στραβοπατήσει κάποιος ανώτερος να σηκώσει ξανά ανάστημα. Άλλοτε τα αρνητικά ποσοστά από πλευράς φιλοξενούμενων που τους    καταδίκασαν στα χαμηλά μάλλον δεν θα τους φανούν εμπόδιο για να πανηγυρίσουν.

Λιβαδειά – Εργοτέλης (Λιβαδειάς, 17:00)

Ένα ακόμα παιχνίδι που δεν έχει να χάσει τίποτα θα δώσει ο Εργοτέλης. Αυτή τη φορά στη Λιβαδειά, η οποία εν αντιθέσει «καίγεται» για βαθμούς. Οι παίκτες του Γιώργου Μακράκη, κάτω από διαφορετικές συνθήκες αυτή τη φορά θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν το θρίαμβο του Λίντο ενώ οι γηπεδούχοι δεν σκέφτονται τίποτα λιγότερο από τη ρεβάνς.

Πόλις – Πολυκράτης (Εθν. Ανστιστάσεως, 17:00)

Το χτύπημα της Σάμου θέλει να επουλώσει ο Πόλις επί του Πολυκράτη στην Καλλιθέα. Θα τον σταματήσει όμως η κούραση από τα μαζεμένα παιχνίδια ή θα πιάσει σε κατάσταση “διακοπών” τους φιλοξενούμενους (οι σαμιώτες έχουν να αγωνιστούν σε επίσημο παιχνίδι από τις 1/4 επί του Ψυχικού).

Ηρόδοτος – Πορφύρας (Ν. Αλικαρνασσού, 17:00)

Οι εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών δίνουν στον Πορφύρα την ελπίδα της παραμονής. Όμως χρειάζεται και το θετικό αποτέλεσμα ώστε αυτό το όνειρο να πάρει σάρκα και οστά. Η ευκαιρία των  “ροσονέρι” παρουσιάζεται στη μεγαλόνησο επί του ήδη υποβιβασμένου Ηροδότου, και εάν θέλουν να ελπίζουν πρέπει να την εκμεταλλευτούν.

Ψυχικό – Νίκη Αμαρουσίου (Ψυχικού, 17:00)

Καρδιοχτύπια είχε το Ψυχικό στο τελευταίο του ματς με Πορφύρα… κλάματα η νίκη επί της Λιβαδειάς. Τώρα και οι δυο ψάχνουν τη χαρά, με την κατάκτηση ενός ακόμα ροζ φύλλου αγώνα. Οι γηπεδούχοι για να συνεχίσουν το κυνήγι της ανόδου ενώ από την άλλη το Μαρούσι,  για κάποιο καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία, την πρώτη τους χρονιά στην κατηγορία.