Το πανάκριβο δώρο για τα γενέθλια του «DW»

 Σιγά μην άφηνε τον καλό της για να παραστεί στην απονομή για τις Χρυσές Σφαίρες! Ο λόγος για την Γκαμπριέλ Γούνιον που τη βραδιά της απονομής των βραβείων επέλεξε να βρίσκεται στο Μαϊάμι και να εκτελεί χρέη οικοδέσποινας στο πάρτι των 30ων γενεθλίων του Ντουέιν Γουέιντ.

Από τη λαμπερή βραδιά, όπως ήταν φυσικό, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι «κολλητοί» του D.W, Κρις Μπος και ΛεΜπρον Τζέιμς ενώ στην αίθουσα Courtyard του ξενοδοχείου Setai που έγινε το πάρτι έδωσαν το παρών πλήθος σελέμπριτι μεταξύ των οποίων οι τραγουδιστές TI και Kelly Rowland. Την παράσταση, αν και θα περίμενε κανείς να την «κλέψουν» οι πανέμορφες παρουσίες με τις εντυπωσιακές τουαλέτες που φορούσαν, την «έκλεψαν» τελικά η 6όροφη τούρτα- έκπληξη της ηθοποιού στον αγαπημένο της αλλά και ένα δώρο που έλαβε απλόχερα ο άσος της Χιτ. Μία ολοκαίνουργια κατάμαυρη McLaren MP4-12C  μοντέλο του 2012 αξίας 230.000 δολαρίων, από έναν ιδιοκτήτη εταιρίας ενοικιάσεων πολυτελών αυτοκινήτων.

Ο μόνος τρόπος για να δίνει η παράδοση του «πακέτου» ήταν να μεταφερθεί με τη βοήθεια γερανού στο διάδρομο δίπλα από την πισίνα και στη συνέχεια, να τοποθετηθεί πάνω σε ειδική πλατφόρμα στο κέντρο της πισίνας του ξενοδοχείο. Όπερ και εγέννετο για να παραδοθούν τα κλειδιά στον Ντουέιν Γουέιντ.