Το πιστοποιητικό, ο Μάντζαρης και η Ζωφριά

Η ΑΕΚ κατέθεσε την εγγυητική επιστολή για να πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα της Α2, ωστόσο ο “δικέφαλος” βρίσκεται ακόμα στο ξεκίνημα μιας ανηφορικής πορείας. Οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές, κυρίως όσον αφορά το ρόστερ. Η περίπτωση του Δήμου Ντικούδη δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες επειδή ο πρώην σέντερ της ΑΕΚ έχει δώσει τα χέρια με τον ΠΑΟΚ (κι ας μην έχει υπογράψει ακόμα), σε αντίθεση με τον Φώτη Βασιλόπουλο, ο οποίος έχει δηλώσει πρόθυμος να παίξει για τους “κιτρινόμαυρους”, μιας και ακόμα δεν έχει υπογράψει στο Παγκράτι.

Το βέβαιο είναι ότι ο Κώστας Οικονομάκης έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά την τελευταία εβδομάδα και κυρίως στο… ψάξιμο. Προχωρημένες είναι οι επαφές με τον Αντώνη Μάντζαρη και εάν τελειώσει άμεσα το θέμα με το πιστοποιητικό, δεν αποκλείεται να είναι και ο πρώτος παίκτης που θα ντυθεί στα “κίτρινα”.

Οσον αφορά το θέμα του γηπέδου, η ΑΕΚ επέλεξε να παίξει την ερχόμενη σεζόν στο κλειστό της Ζωφριάς, αφού όμως γίνει μία σειρά βελτιώσεων στους χώρους του σταδίου.