Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Απόλλωνα

Μέρες τώρα οι άνθρωποι του Απόλλωνα έχουν προϊδεάσει του φιλάθλους για τις πολλές εκπλήξεις που τους περιμένουν στο ματς με το Παγκράτι καθώς παράλληλα οι «μελανόλευκοι» σκοπεύουν να γιορτάσουν την επιστροφή τους στην Α1.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που ετοίμασε ο πατρινός σύλλογος.

Αναλυτικά:

«Το πρωί του Σαββάτου, μεθαύριο  (10:30-13:00) σε τέσσερεις μπασκέτες που θα στηθούν στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου, οι μικροί πατρινοί (και όσοι νιώθουν έτσι) θα μπορούν να παίξουν και να γνωρίσουν από κοντά τους παίκτες της αγαπημένης ομάδας όλης της Πάτρας. Ταυτόχρονα σε ειδικό κιόσκι θα υπάρχει η δυνατότητα για την προμήθεια εισιτηρίων για τον απογευματινό αγώνα – φιέστα με το ΠΑΓΚΡΑΤΙ, αναμνηστικών της ομάδας αλλά και λαχνών της μεγάλης λαχειοφόρου του Απόλλωνα.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν και animateur του μεγάλου χορηγού του Απόλλωνα “ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε. ” που θα διασκεδάσουν και θα κεράσουν τα παιδιά που θα συμμετάσχουν.

Πολλές εκπλήξεις περιμένουν και τους φίλους του Απόλλωνα που θα παρακολουθήσουν το απόγευμα τον αγώνα με το ΠΑΓΚΡΑΤΙ (5μμ) καθώς:

– Κάθε κάτοχος εισιτηρίου θα πάρει σαν δώρο από ένα συλλεκτικό σετ (κασκόλ & Tshirt) της ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.

– Κάθε εισιτήριο θα δικαιούται 10% έκπτωσης στις κάρτες διαρκείας της νέας περιόδου

– Κάθε εισιτήριο θα συμμετέχει σε κλήρωση που θα γίνει στο ημίχρονο για 6 δωροεπιταγές από την “PIZZA FAN”.

– Οι παίκτες του Απόλλωνα θα πετάξουν 60 συλλεκτικές μπλούζες προθέρμανσης (warmup) στους φιλάθλους.

– Στα timeout και στο ημίχρονο θα υπάρχουν «δροσερά» χορευτικά από τις cheerleaders του Απόλλωνα και τους animateur του μεγάλου χορηγού του Απόλλωνα “ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε. ”

– Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα θα γίνουν βραβεύσεις στους συντελεστές της φετινής

επιτυχίας  αλλά και όχι μόνο

– Μετά το “τελετουργικό” θα ακολουθήσει ξέφρενο πάρτι στο χώρο του κυλικείου με DJ (χορηγία COCO’s) με πίτσες από την PIZZA FAN, μπύρες από την AMSTEL, αναψυκτικά ΛΟΥΞ και πολύ Απολλωνίστικη τρέλα!!!».