Το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών κι ο πρόωρος τελικός του Euro 2016

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Εγινε γνωστό το πρώτο ζευγάρι του ημιτελικού του Euro 2016, της 6ης Ιουλίου με την Πορτογαλία να αντιμετωπίζει την Ουαλία στην Lyon. Η Γερμανία σε ένα πρόωρο τελικό θα αντιμετωπίσει την Ιταλία και ο νικητής θα βρεθεί αντιμέτωπος με το ζευγάρι Γαλλία Vs Ισλανδία.

paizontasamuna_infobasketΠάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά.

546.ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ (22:00)

Stade Matmut-Atlantique (Bordeaux) Χωρητικότητα 42.115
Αν δεις κάποιος τα στατιστικά που παρουσίασε η Γερμανία σε αυτή την διοργάνωση προσθέτοντας το γεγονός ότι ο Νόιερ κρατάει ανέπαφη την εστία του, δικαίως μπορεί να την χαρακτηρίσει φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Στις 4 αναμετρήσεις μέχρι στιγμής δεν σκόραραν οι δύο ομάδες.

Όταν μιλούν οι αριθμοί:
Κατοχή μπάλας 64% μ.ο, Κόρνερ 7, Τελικές προσπάθειες 19,5, Πάσες 646
Η φανέλα της Squadra Azzurra είναι βαριά, το απέδειξε για μία ακόμη φορά στην αναμέτρηση με την Ισπανία όπλο της για μία ακόμη φορά η πολύ καλή αμυντική λειτουργία, έβγαλε πολύ εύκολα αντεπιθέσεις πέρα από το γκολ στο πρώτο μέρος, είχε άλλες τρεις μεγάλες στιγμές να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση πιο νωρίς. Στα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε έχουν σκοράρει 2 ή λιγότερα τέρματα οι δύο ομάδες. Ένα από τα προβλήματα για τον Αντόνιο Κόντε είναι ότι έχει στο όριο καρτών έχει 11 παίχτες.

Όταν μιλούν οι αριθμοί:
Κατοχή μπάλας 46,5% μ.ο, Κόρνερ 5,5, Τελικές προσπάθειες 8,75, Πάσες 394

547.ΓΑΛΛΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ (22:00)

Stade de France (Saint-Denis) Χωρητικότητα 81.338
Στο πρόσωπο του Antoine Griezmann βρήκε τον ηγέτη της η Γαλλία, είναι πρώτος σκόρερ στο Euro 2016 με πέντε τέρματα, σκόραρε δύο τέρματα και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του να κάνει την ανατροπή στην αναμέτρηση με την Ιρλανδία. Στους 3 από τους 4 τελευταίους αγώνες έχει επαληθευτεί το 2 έως 3 τέρματα.

Όταν μιλούν οι αριθμοί:

Κατοχή μπάλας 59% μ.ο, Κόρνερ 6.25, Τελικές προσπάθειες 16.2, Πάσες 504
Η Ισλανδία έκανε την μεγάλη έκπληξη απέκλεισε την Αγγλία και μπορεί να χαρακτηριστεί η ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης. Ο Λάγκερμπακ κάνοντας πολύ καλή διαχείριση του υλικού που διαθέτει στα χέρια του, η ομάδα του έβγαλε πάθος, δύναμη και με λίγη τύχη έκανε το θαύμα της πρόκρισης στους -8-. Στους 4 αγώνες σκόραραν οι δύο ομάδες και επαληθεύτηκε το 2 έως 3 τέρματα.

Όταν μιλούν οι αριθμοί:
Κατοχή μπάλας 35% μ.ο, Κόρνερ 2.5, Τελικές προσπάθειες 7.25, Πάσες 226

Διαβάστε την πρόταση μας συνοπτικά:

00865
Διαβάστε το δικό μας τρόπο στοιχηματισμού στο Paizontasamuna.eu
Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.