Το πρώτο ραντεβού των προπονητών

Τις πρώτες μπασκετικές ευχές του 2019 θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν οι Έλληνες προπονητές στην πρώτη εκδήλωση του ΣΕΠΚ για το νέο έτος. Όλα, πλέον, είναι έτοιμα για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (στην Αθήνα) που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (27/1, 20:00) στο ξενοδοχείο “Athens Avenue Hotel” (Λεωφ. Συγγρού 182).
Πριν τις καθιερωμένες βραβεύσεις των προπονητών που κατάφεραν να πανηγυρίσουν κάποια επιτυχία με τις ομάδες τους τη σεζόν 2017-2018 θα τιμηθούν για την μεγάλη προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ εξέχουσες προσωπικότητες του αθλήματος.
Πιο συγκεκριμένα, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης θα τιμήσει τα μέλη του Νίκο Τούλη, Άγγελο Κουλουριώτη, Μιχάλη Κανάκη, Γιάννη Παραγυιό, τον πρώην αθλητή Ανδρέα Παπαντωνίου και τους παράγοντες Γιάννη Αλεξόπουλο ως πρόεδρο της ΕΣΚΑ και Ανδρέα Μαζαράκη.
Από τις σημαντικές στιγμές της βραδιάς αναμένεται να είναι και η βράβευση των προπονητών που σημείωσαν επιτυχίες με τις ομάδες τους εντός του 2018.
Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΠΚ κι ο πρόεδρος του Παναγιώτης Γιαννάκης σας προσκαλεί στην εκδήλωση, για να τιμήσουμε όλοι μαζί όσους άφησαν το στίγμα τους στο αγαπημένο μας άθλημα αλλά και για να χειροκροτήσουμε τους διακριθέντες.