“Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο θα δώσει υψηλά οφέλη στα σωματεία που θα είναι ενταγμένα στο πρόγραμμα του Π.Α.Ρ.Ο.Ν.”, είχε αποκαλύψει ο Δημήτρης Αγγελόπουλος στη συνέντευξή του στο infobasket.gr αναλύοντας ένα μέρος από το πλάνο που είχε στο μυαλό του για το Π.Α.Ρ.Ο.Ν. και πριν καλά-καλά περάσουν 24 ώρες από την επισημοποίηση της απόκτησης νομικής μορφής, ήδη άρχισε να… ξεδιπλώνει τα πλεονεκτήματα που θα προσφέρει.

Ένα από αυτά ήταν δεδομένο πως θα είναι ο χρόνος χρήσης των γηπέδων από όλους όσοι ανήκουν στο πρόγραμμα, όμως ο Δημήτρης Αγγελόπουλος έχει κι άλλα… δυνατά χαρτιά στα χέρια του. Κι όπως επισημαίνεται “Το Π.Α.Ρ.Ο.Ν. δεν είναι ένα πρόγραμμα που φτιάχτηκε με βραχυπρόθεσμη διάρκεια ζωής, αλλά με στόχο να δώσει πνοή στο μέλλον του ελληνικού μπάσκετ μέσα από τον πρωτοποριακό τρόπο λειτουργίας του” κι εκείνο που αποκαλύπτει είναι ότι “… ήδη έπειτα από τις πρώτες επαφές που έχουν γίνει με χορηγούς και ενδιαφερόμενους τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανή. Σε πρώτο στάδιο έχει επέλθει μία συμφωνία με μεγάλο ασφαλιστικό όμιλο, ώστε οι ομάδες που θα βρίσκονται στον Οργανισμό να μπορούν να παρέχουν ασφαλιστική κάλυψη στους αθλητές τους με έκπτωση 30% αλλά και να έχουν πρόσβαση σε πολλές προσφορές, μπόνους και δώρα”!

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό ένα από τα καινοτόμα προνόμια που θα φέρει στην μπασκετική κοινότητα το Π.Α.Ρ.Ο.Ν., αλλά “… επειδή ο στόχος είναι να συντάσσεται με τις επιταγές της νέας εποχής αλλά και να δίνει χρόνο και βήμα στα σωματεία/μέλη του, γίνεται προσπάθεια ώστε σύντομα να έχει και το δικό του διαδικτυακό κανάλι με τη δημιουργία στούντιο, αγορά εξοπλισμού και τη συνεργασία με καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό. Αυτές οι κινήσεις και επενδύσεις αποδεικνύουν ότι το Π.Α.Ρ.Ο.Ν. ξέρει να ατενίζει το ΜΕΛΛΟΝ με φρέσκιες πρωτοποριακές ιδέες και να γίνεται ο κατάλληλος συμπαίκτης προς τους συλλόγους που το αποτελούν”!