Παρά την εντονότατη συγκινησιακή φόρτιση που υπήρχε – καθώς είναι ακόμη νωπές οι μνήμες από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη – το Π.Α.Ρ.Ο.Ν. συστήθηκε επίσημα στο ευρύ κοινό, μέσω της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του πολυχώρου του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου. Εκεί βρέθηκαν αρκετές προσωπικότητες του αθλητισμού, με τον Πολιτιστικό Αθλητικό Ριζοσπαστικό Οργανισμό Νέων (Π.Α.Ρ.Ο.Ν.) να τιμά κάποιους εξ’ αυτών για την προσφορά τους στα κοινά, αλλά και να μην ξεχνά να εκφράσει τη θλίψη του για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, με τον βουλευτή (και πρώην Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου) Διονύση Χατζηδάκη, να βουρκώνει αναφερόμενος στο συμβάν. Ο πρόεδρος του οργανισμού Δημήτρης Αγγελόπουλος, μάλιστα δεν δίστασε να καλέσει την Πολιτεία και τους κυβερνώντες να λάβουν άμεσα μέτρα, “… αλλάζοντας όλη τη δομή της δημόσιας διοίκησης”, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως από εκεί ξεκινούν όλες οι παθογένειες και τα προβλήματα που παρουσιάζονται.

Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη στήριξη και την αναγνώριση που έχει τύχει σ’ αυτά τα πρώτα βήματά του το Π.Α.Ρ.Ο.Ν., αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις που προστίθενται στη λίστα της Paron Card αυξάνουν μέρα με τη μέρα. Κι όπως τόνισε όλοι οι κάτοχοι της Paron Card έχουν προνόμια, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις είναι πολύ πιο ελκυστικά ακόμη κι από εκείνα που προσφέρει η Πολιτεία μέσω κάποιων pass που έχει εξαγγείλει! Οι παριστάμενοι στην εκδήλωση του Π.Α.Ρ.Ο.Ν. είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν με περισσότερες λεπτομέρειες για το μεγαλόπνοο έργο του οργανισμού, που έχει ως στόχο να ενισχύσει τόσο τον αθλητισμό, όσο και τον πολιτισμό, επιτρέποντας στα σωματεία και τους συλλόγους να έχουν τη δυνατότητα της αυτοχρηματοδότησης και να μην είναι αναγκασμένα να περιμένουν την… ελεημοσύνη της Πολιτείας.

Παράλληλα ενημερώθηκαν για τα τέσσερα κλειστά γήπεδα, η κατασκευή των οποίων έχει ξεκινήσει από το Π.Α.Ρ.Ο.Ν., αλλά και για τις επικείμενες δράσεις, μεταξύ των οποίων θα είναι η οργάνωση σεμιναρίων και διαλέξεων για την ασφάλεια των αθλητών κατά τη διάρκεια των αγώνων, αλλά και για την επιμόρφωση, καθώς και για φιλανθρωπικές δράσεις.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Π.Α.Ρ.Ο.Ν., ενώ βραβεύθηκαν ο βουλευτής Διονύσης Χατζηδάκης, ο ασημένιος Ολυμπιονίκης Βαλέριος Λεωνίδης και η ομάδα βόλει κ21 του ΑΟ ΦΛΟΙΣΒΟΥ Π ΦΑΛΗΡΟΥ πρωταθλήτρια ΕΣΠΕΔΑ 2022/2023. Ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα ήταν και ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο οποίος ωστόσο δεν μπόρεσε να παραστεί στην εκδήλωση λόγω ενός μικρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε.