Το… τιμόνι στον Γιάννη Παύλου έδωσε ο Άρης Νίκαιας

Υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Παύλου θα πορευτεί τη νέα περίοδο ο Άρης Νίκαιας. Οι ιθύνοντες τον σύλλογο έδωσαν τα χέρια με τον έμπειρο στις εθνικές κατηγορίες προπονητή, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του από τη θετική εξέλιξη των συζητήσεων, αλλά και την ευχή τα πρωταθλήματα τη νέα σεζόν να τελειώσουν κανονικά στους αγωνιστικούς χώρους.

«Η διοίκηση του Άρη Νίκαιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με τον προπονητή Γιάννη Παύλου στον σύλλογο.
Μετά από μια χρονιά γεμάτη δύσκολες και απρόοπτες καταστάσεις, έρχεται η πρόσληψη του coach Γιάννη Παύλου για να πάρει στα χέρια του της τύχες της ομάδας μας, και να μας οδηγήσει στο επόμενο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ένας προπονητής με μεγάλη εμπειρία έχοντας περάσει πρώτα από τα τμήματα υποδομών μεγάλων συλλόγων και στη συνέχεια σε επίπεδο αντρών από Αγ.Θωμά, Ευρυάλη, Ιάσων, Πεύκη, Εθνικός Πειραιώς, Απόλλων Σμύρνης, Φάρος, Διαγόρας Δριωπιδέων, Πορφύρας, Ερμής Πειραιά και Ίκαρος Καλλιθέας.
Έχοντας πολλές επιτυχίες στην καριέρα του ο Γιάννης Παύλος έρχεται στην οικογένεια του Άρη Νίκαιας για να πετύχουν από κοινού τους στόχους του συλλόγου.
Γιάννη σε καλωσορίζουμε και σου ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!!
Be proud…be fair…be Aris!!», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Παύλου σχολίασε μετά την ανάληψη των καθηκόντων του: «Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που αναλαμβάνω την τεχνική ηγεσία του Άρη Νίκαιας!!! Έγινα και εγώ μέλος της οικογένειας ενός ιστορικού σωματείου με σταθερή και ανοδική πορεία!!! Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και ιδιαιτέρως τον αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Καριώτη. Τέλος ευχή όλων μας να ξεκινήσουν και να τελειώσουν τα πρωταθλήματα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους!!!».