Το τιμόνι των υποδομών του Πειραϊκού στον Μπουντούρη

Την αναβίωση των εποχών που ο Πειραϊκός Σύνδεσμος αποτελούσε πηγή μπασκετικών ταλέντων, επιθυμούν οι διοικούντες τον σύλλογο. Για το λόγο αυτό προχώρησαν σε μία κίνηση, η οποία δίχως αμφιβολία μπορεί να τους οδηγήσει στο ποθητό αποτέλεσμα. Στη συνεργασία με το Νίκο Μπουντούρη, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του θ’ αναλάβει τα τμήματα υποδομής του Πειραϊκού συλλόγου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πειραϊκού για την επίτευξη της συμφωνίας:
«Με χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας του Πειραϊκού Συνδέσμου με τον παλαίμαχο αθλητή και νυν προπονητή Νίκο Μπουντούρη. Θα προσπαθήσουμε να αναβιώσουμε το ένδοξο παρελθόν του τμήματος μπάσκετ του Πειραϊκού Συνδέσμου μέσα από την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής, με ήθος και χαρακτήρα που αρμόζει στην ιστορία μας.
Ο Νίκος Μπουντούρης και οι συνεργάτες του με ποιότητα και γνώση θα δουλέψουν για να δώσουν στα παιδιά μας αθλητική και κοινωνική προοπτική για την οποία θα είμαστε όλοι περήφανοι.
Στα γραφεία του Πειραϊκού Συνδέσμου υπογράφτηκε η σύμβαση της συνεργασίας μεταξύ της Προέδρου του Πειραϊκού Συνδέσμου Μαίρης Σορώτου-Τσανάκη και του Νίκου Μπουντούρη.
Παρόν ήταν σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Πειραϊκού Συνδέσμου.».