Το φινάλε της χρονιάς με ντέρμπι κορυφής!

bigstock_flying_basketball_on_fire_6813568Σήμερα, Κυριακή είναι το κυρίως «πιάτο» της 11ης  αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής μπάσκετ. Η αυλαία άνοιξε με την σημαντική επιτυχία της Νίκης Βόλου επί των δυναμικών Διόσκουρων και συνεχίζεται με έξι πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια τα τελευταία για το 2014!

Ο αγώνας βέβαια που «κλέβει» την παράσταση είναι το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην πρώτη ΑΕΛ και την δεύτερη Καστοριά με τις δύο ομάδες να της χωρίζει μόλις ένας βαθμός και το παιχνίδι να γίνεται στην Λάρισα. Αμφότερες είναι σε πολύ καλή κατάσταση προερχόμενες από συνεχόμενες επιτυχίες εντός και εκτός έδρας.

 Ο «συγκάτοικος» της Καστοριάς, Αίολος Αστακού θα «κλείσει» τη χρονιά επίσης με ένα ντέρμπι αφού υποδέχεται το Αγρίνιο που βρίσκεται μόλις δύο θέσεις πιο πίσω ενώ ο Ηρακλής Κοζάνης έχει πολύ πιο εύκολη αποστολή αφού θα αντιμετωπίσει την μαχητική μεν, σε δύσκολη βαθμολογικά θέση, δε, Έδεσσα

 Να τριτώσει τις συνεχόμενες επιτυχίες της φιλοδοξεί η Μελίκη που θα αντιμετωπίσει την Βόνιτσα η οποία βρίσκεται σε… επικίνδυνη περιοχή απ’ όπου θέλει να φύγει και ο Πρωτέας Γρεβενών και θα μπορέσει να κάνει ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση αν κερδίσει την Μεταμόρφωση Βόλου. 

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής είναι:

Πρωτέας Γρεβενών  – Μεταμόρφωση Βόλου (Γρεβενών, 18:00)
Μελίκη – Βόνιτσα  (ΔΑΚ Μελίκης, 18:00)
Ηρακλής Κοζάνης – Πανεδεσσαϊκός (ΔΑΚ Κοζάνης, 18:00)
Καρδίτσα – Σιάτιστα (Καρδίτσας, 18:00)
ΑΕΛ – Καστοριά (Αλκαζάρ, 18:00)
Αίολος Αστακού – Αγρίνιο (Βόνιτσας, 17:00)