Το φύλλο αγώνα “καίει” τον Κεραυνό, η επίμαχη φάση (vd)

keraynos-esperosΕπεισοδιακό ήταν παιχνίδι ανάμεσα στον Εσπερο και τον Κεραυνό Αιγίο με τους δεύτερους να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του αγώνα. Μάλιστα, ο πρόεδρος του Κεραυνού Χάρης Μπόγδανος χειροδίκησε στους διαιτητές Αναγνώστου και Στρέμπα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κεραυνός διαμαρτύρεται κυρίως για την τελευταία φάση του αγώνα, το οποίο όπως αναφέρει έκρινε το αποτέλεσμα. 7΄΄ πριν από το τέλος και με το σκορ να είναι 78-77 υπέρ του Κεραυνού, ο Κεφαλάς και Οικονομόπουλος διεκδίκησαν τη μπάλα, την κράτησαν και αντί για τζάμπολ που θα έδινε κατοχή στον Κεραυνό, οι διαιτητές είδαν φάουλ του παίκτη της Αιγιώτικης ομάδας, οδηγώντας τον Οικονομόπουλο στη γραμμή των βολών. (Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τη φάση στο 24:48).

Το φύλλο αγώνα και αυτό «καίει» την ομάδα του Αίγιου καθώς αναφέρει: «Με την λήξη του αγώνα (παράταση) εισήλθε εντός αγωνιστικού χώρου ο πρόεδρος της γηπεδούχου ομάδος κ. Μπόγδανος, κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου βρίζοντάς με και απειλώντας με. Αμέσως κινήθηκα να φύγω προς τα αποδυτήρια και για να με σταματήσει με κράτησε με το ένα χέρι και με χτύπησε με το άλλο στο στήθος. Προσπάθησα να ξεφύγω προς τα αποδυτήρια και με ακολούθησε από πίσω βρίζοντας, χτυπώντας με και κλωτσώντας με. Στις σκάλες πριν τα αποδυτήρια ο έφορος της α’ ομάδας Τριανταφυλλόπουλος Γ. έχοντας κλείσει την δίοδο προς τα αποδυτήρια μου επιτέθηκε και μαζί με τον κ. Μπόγδανο με ρίξανε στο έδαφος.
Σε όλη αυτή τη διάρκεια ο κομισάριος του αγώνα προσπαθούσε να με προστατεύσει, πράγμα που ήταν αδύνατο. Εν τέλει ήταν αυτός που με βοήθησε για να απεγκλωβιστώ και να κατευθυνθώ προς τα αποδυτήρια. Ακόμα και τότε ο κ. Μπόγδανος συνέχισε να με εξυβρίζει, να με απειλεί και να προσπαθεί πάλι να με χτυπήσει. Ο β’ διαιτητής μετά τη λήξη του αγώνα, την στιγμή που ο α’ διαιτητής δέχθηκε επίθεση και κινήθηκε προς τα αποδυτήρια προπηλακίστηκε από οπαδούς που εισήλθαν εντός αγωνιστικού χώρου της α’ ομάδας. Οι εν λόγω φίλαθλοι τον εξύβρισαν, τον έφτυσαν και τον απώθησαν. Μόλις απεμπλάκει έτρεξε σε βοήθεια στο α’ διαιτητή, ο οποίος είχε κατευθυνθεί προς τα αποδυτήρια» .

Πηγή: aigialeiapress