Το “ύστατο χαίρε” στον Γιώργο Κολοκυθά

Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Γιώργου Κολοκυθά στο 1ο νεκροταφείο και πλήθος κόσμου έδωσε το “παρών” στο ύστατο χαίρε ενός από τους μεγαλύτερους αθλητές που “γέννησε” ποτέ το ελληνικό μπάσκετ.

Μεταξύ αυτών ήταν πολλοί παλιοί συμπαίκτες του, παράγοντες του μπάσκετ, εν ενεργεία παίκτες και απλοί φίλαθλοι. Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, διάβασε τον επικήδειο λόγο, ενώ στην κηδεία βρέθηκαν εκπρόσωποι όλων των φορέων του μπάσκετ, καθώς και ο Γιάννης Ιωαννίδης, υφυπουργός αθλητισμού, αλλά και προσωπικότητες όπως οι Θανάσης Γιαννακόπουλος, Αργύρης Πεδουλάκης, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Κώστας Τσαρτσαρής, Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Βαγγέλης Μάντζαρης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Γιάννης Μπουρούσης, Βασίλης Κικίλιας, Κώστας Πολίτης, Δημήτρης Κοκολάκης, Αλέκος Κοντοβουνήσιος, Περικλής Βασιλάκης κι άλλοι πολλοί.

Αρκετοί μάλιστα ήταν εκείνοι που σεβάστηκαν την επιθυμία της οικογένειας κι αντί στεφάνων επέλεξαν να ενισχύσουν την “Κιβωτό του Κόσμου”, καταθέτοντας εκεί τα χρήματά τους.